Gott nytt år!

...Och låt 2013 bli ett toppenår!

Nyårslöfte

Klart man måste ha några nyårslöften/mål att uppfölja! Helst ska de hålla livet ut vilket man önskar, dock brukar de bara hålla en månad hahaha ;) Men nu kör vi igen!
- Tänka positivt
Tycker man blir alltid så deprimerad när hösten och vintern kommer, men nu är det nytt år och nya tag! Får försöka se det positiva ur allting vilket jag redan blivit myyyycket bättre på. Men man kan alltid bli bättre, right? :D
 
- Komma igång med träning samt ridning
Nu under julveckan och nyår så har det varken blivit träning eller ridning, endast julmat och skräp! Därför blir det nystart som vanligt vid årsskiftet vilket känns motiverande :) Gym, ridning, simning och promenader står på schemat!
 
- Slutspurt i skolan med betyg & dylikt
Jag ska fortsätta satsa på mina betyg då jag nått en hel del VG/MVG nivå nu på senare höst och vinter, så lägger i sexans växel nu sista halvåret och ska plugga ordentligt i den mån jag orkar :D

Raketsnack

Jag säger som min vän Jonna, fy fan för nyår! Iallafall ur ett djurs synvinkel. Jag kan fullkomligt förstå att det kan vara kul och trevligt att skjuta raketer vid 12 slaget på nyårsafton - men ni som börjar flera dagar innan?
Hur är ni funtade? Har ni någon medkänsla över huvud taget till djur, hästar och t.om. småbarn som är livrädda? Ska man behöva skita i och rida 1 vecka innan nyår, ska man behöva slänga ner hunden i källaren veckan innan? Nä de tycker jag verkligen inte. Små smällare är ingenting som knappt låter, men de som smäller högre och verkligen syns. Jag får la va en bitterfitta för jag tycker lite respekt får man ha :)

I want, I want

En hundralapp dyrare än ett par från Eko, Hööks eller Horze - fast så är kvalitén förmodligen bättre och håller!
I WANT! Dom är från Hv polo och går på 249 :- och är helt i min smak. Älskar undersidan "Många små Hv Polo loggor bildar en liten gummimatta i handflatan" som jag hade på mina förra handskar och har länge letat efter!
Ett par gummityglar + sådana här handskar = supergrepp!
Charlies.nu

The day

Idag har jag jobbat för sista gången på år 2012, haha fan va hemskt det låter ;) Drog även inom Virre, käkade lite och hälsade på Chess gubben som ja brukar :) Har kikat på Degrassi också som jag f.ö. fastnat för...
Imorgon är det nyår, och jag ska åtminstone vara med min pojkvän. Sedan får vi se vad som sker :)
Vad ska ni göra? :D

HAHAHA

hahahahahhahahahahahhahaha jag orkar ej :') Lolthatsme.tumblr.com!

Darrig på handen

Tog ju av nagellacket för en anledning - dags för nytt! Men det var iiiingen bra dag till att måla detaljer på för satan vad darrig jag var på handen... Och på bilden är det ändå vänsterhanden jag fotat, då kan ni tänka er hur min högerhand ser ut hahahaha ;) Och ni som inte ser va de står så är de Coco Chanels logga...

Halmstrå

Fick ett halmstrå under nageln när ja tog på mig ridvanten i tisdag, och självklart sitter lite kvar idag när ja tog av mitt nagellack :( ajajajaj...

Typical Tina

Haha checka in detta schabraket. Lite för outstanding men skulle ändå kunna ha det haha ;) Clydescorner 949 :-

Min sits

Jag kom och tänka på en sak precis. Under tiden jag red Båra och hela hennes sadel och hon vart snea, så blev ju min sits också sne! De första gångerna jag red Chess, Zenza och Lilleman exempelvis så satt jag fullkomligt fel kändes det som - trots att det egentligen var en korrekt sits.
Kanske är det en positiv grej att jag inte ridit så mycket nu, för när jag provred Joy så kände jag ingen snedhet alls och kunde helt och hållet fokusera på själva ridningen. Glad tjej!
 
Tycker faktiskt att jag har en bra sits i övrigt, bara sträcka lite mer på ryggen, men de är man för lat för ibland...

Animo konkurrent?

"Dainese erfarenhet i världen av skydd har lslutligen ett till skapandet av innovativa ridbyxor, som kan kombinera prestanda och komfort till absolut högsta nivå. Gjorda helt i Schoeller ® Prestige, med hög andningsförmåga, snabbtorkande, två-vägs stretch, som behåller sin form även efter långvarig användning. Insidan utav knäna är förstärkt i Lorica ® med tillämpningar i silikon som garanterar extremt bra grepp i sadeln. Den nedre delen av benet har en Lycra ® bygel som slutar med en bit elastiskt fodrad fin remsa gjord av silikon som garanterar att bensluten inte glider upp under ridningen. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt den bakre sömmen som med hjälp av Nylon HT tråd tillsammans med en sömnadstejp kan garantera maximal hållbarhet under alla omständigheter. Plagget har en p raktisk framficka och Trä-in ® knapp på linningen för att förhindra att byxorna öppnas oavsiktligt. (smart)"
 
Clydescorner.se 1790 :-

Dagens villha

Åh är inte detta schabraket från HV Polo riktigt snyggt? Svart med brun/beiga detaljer - Åh det vill jag ha! :D

Kristianstad

Hängde med Vanessa idag till stan, ja hittade ingenting själv men vi hade trevligt, käkade o traskade runt på rean :D

Däremot hade min far en jävla änglavakt idag vilket jag är otroligt lättad över... Glad att ja har min familj, vänner o pojkvän :love:

No control

Jag hatar när man har noll kontroll. När beslutet ligger i någon annans händer och det ända man kan göra är att sitta och vänta, hålla alla tummar och tår i väntan på att personen förhoppningsvis ska säga ja.
Det skulle förändra min livssituation, då jag och min kropp inte alls mår bra av att sitta stilla. Och då jag kommer va på ett sådant bra ställe som jag faktiskt tros mig trivas på med människor som gärna hjälper en och tror på en :)

Uv filter - check!

Seg som jag är så har jag aldrig fått tummen ur, och köpt mig ett uvfilter till min kamera. Men igår fick jag ett utav Hugo så nu slipper jag oroa mig om att min lins ska bli repig hahaha! Tack :D

Gårdagens naglar

Fick bli ett snabbt ihopaplock igår innan gästerna kom! Vit bas och china glaze's underbara glitter ovanpå! :)

Godmorgon onsdag!

26 December 2012, och detta är tredje julfirandet för iår. Blir lite mat och julklappsspelet :)
Tips till er som kanske inte ger varandra julklappar, bestäm en summa som ni var och en ska köpa en eller två julklappar för. Sedan sitter ni vid ett bord och lägger fram alla julklappar, tillsammans med en tärning. Först ska alla julklappar spelas ut och det gör man genom att slå tärningen, 1 eller 6 så får du ta ett paket. När alla klappar är utspelade ska ni sätta äggaklockan på cirka 15-20 minuter och börja spelet! Får du även här 1 eller 6 så får du ta paket från någon annan, så fortsätter det så ända till klockan ringer och de paket du fått - de är dina! :)
 
Vad ska ni hitta på idag?
 

Sova gott

Inatt ska jag sova gott, så är det bara. Mår dock inte så bra men de går över :D Sov gott alla!

Julklappisar

Förutom att jag fick spendera dagen före julafton med far och syster, och julafton med släkt och pojkvän som ja uppskattar så väldigt, så fick även jag några julklappar. Tro det eller ej, jag har också varit lite snäll!
Leopard fleece morgonrock, mumsiga romerska bågar (julklappsspelet) presentkort på Belezza, Hööks och Stadium, pengar, thermomugg (julklappsspelet) ögonfransserum, Dolce gabbana parfym, lami-cell grimma, 4 grimskaft, compositi stigbyglar, multiöppnare o lite julgodis!

Så fina och behövliga grejer. Hoppas att de som fick julklappar av mig också blev nöjda :) Och hoppas ni hade en trevlig julafton!

Ta inte allt negativt!

Något som jag varit bra på förut, att ha tagit allt folk säger till mig och omvandlat det till något ont eller negativt. Nu när jag själv förändras och försöker se allt "från den ljusa sidan" så märker jag hur jävla bittra vissa är rent ut sagt. Vänder och vrider på saker och ting för att få det man säger eller gör till något nödvändigt ont mot just den personen. Riktigt irriterande och dumt mot personen i fråga som kanske bara ställer en fråga för att vara SNÄLL eller undrar hur personen mår. Det är inte lätt att ändra på en sån här sak (tro mig, jag vet om någon) men det går!
Klart man är bitter när det är så grått ute, det är till och med jag! Men försök le mot dina medmänniskor och var positiv trots allt som tynger ner en. Det finns ett ljus i allt. Jag har också gått igenom tuffa saker, djur som försvunnit ur ens liv, nära släktingar som gått bort, prov som gått skit, dagar som varit upp och ner för jag är också en helt vanlig människa som har känslor - men man kan inte tynga ner andra för det hur mycket som helst precis som om det vore deras fel, då får du det rätt i ansiktet igen. Karma kallas det.

Sedan dagen jag fick höra att jag går med näsan i vädret och tror jag är något, så har jag gått och sett glad ut så gott jag kan och lyft på smaljbanden lite. Alla kan ha sina dåliga dagar men fan inte varje dag!
 
Min blogg och mina åsikter, HA EN GOD OCH TREVLIG JUL!

GOD JUL

God jul alla, hoppas ni får en superbra dag med era vänner, familjer, nära och kära.
För det ska jag ha!

Glitter


En av julklapparna från syster! Fick även presentkort på Hööks :love: och ett armband :)

Bingolotto


Kör lite uppesittarkväll med familjen & spelar bingolotto ;) Ha en bra kväll!

Bildminnen

Klickade mig in på Pricka Båras mapp på min dator och såg dessa myspys bilderna som jag vill dela med mig av, kan ju säga att jag saknar denna hästen något enormt och hon hade allt jag önskade!
Ni ser som jag står med händerna på henne på de flesta av bilderna? När jag gjorde så, föll hon in i en slags mys-koma och bara stod sådär tills jag släppte taget. Världens finaste tjej!

God morrn'


Godmorgon, idag har jag planerat att fira lite jul med far hos syrran. Åker möjligtvis med mami in till Kristianstad nu på förmiddagen, får se!

Ha en bra dag alla! :)

Hårförlängning

Satte ju i hårförlängning på Anna idag som jag nämnde, stick hair med microringar från rapunzel som jag verkligen rekommenderar!


Ska du ha förlängning så ha microringar!

Vänner vs. haters

Har du ingen grund, ingen erfarenhet eller något som du verkligen kan grunda på om varför du tycker si eller så - så tycker jag att man lika väl kan hålla tyst. Att skriva att en häst springer som om den skitit ner sig på grund av att du sett en eller två av den rasen göra så är ju vansinne rent ut sagt!
 
Greppa tag i fakta, och uttryck dina åsikter på ett NORMALT, MÄNSKLIGT och FÖRSTÅENDE vis, inte provocerande - Varför tror du annars att människor är så emot dig? Det är trendigt att vara snäll - följ den trenden!
 
/ Arg tjej.

Provridning!

Woho provridning inbokad nu i mellandagarna, mer får ni väl veta när jag varit där haha :)
Hoppas det kan klicka nu, känner att ridbegäret är stort och man vill ha något att pyssla om :)
Har provat 5 hästar totalt änsålänge, och det är bara en som har känts någorlunda bra,
men inte perfekt. Vill ju hitta min perfect match ;) Håll tummarna! :thumbup:

Mina favorit schabrak

Visst har vi alla hästnördar en hel del schabrak i vår låda, men mina favoritschabrak är:
Ett rött John Whitaker schabrak
 
Ett rosa/vinrött Schockemöhle schabrak (kvalitén är underbar!)
 

Ett orange Lami-cell schabrak
 
Mitt rosa Hansbo schabrak som jag fick av stalltjejerna :D
 
Mitt Gold medal schabrak som jag fått av min pojkvän!
 
Alla bilder är tagna ifrån Google, för har alla mina schabrak i stallet. Har säkert glömt något av mina favoritschabrak - de märker ja när ja gräver igenom min låda haha ;)

Hello saturday!

Idag är väl humöret på topp, snart är de julafton och det snöar så fint ute :D Idag har jag en del att fixa som att städa rummet för sen kommer Anna som jag ska sätta i hårförlängning på - resultat kommer sen om Anna går med på det haha ;) Sedan har jag lite andra planer, som för nu är hemliga haha.
Måste f.ö. fixa smyliesar på bloggen! Det är lite tradigt utan dom måste ja säga ;)
Ha en toppenlördag!

Klockren!

Sto, valack eller hingst?

En hingst frågar man, en valack säger man till och till ett sto får man skicka en ansökan i 7 exemplar.
Hahaha jag tycker det är så jävla sant. De valacker jag ridit - när de bockat, fjantat så har jag sagt till dom och dom har slutat. De ston jag ridit får man kompensera fram en lösning som båda tycker är okej HAHAHA... Och hingst har jag inte ridit, men spenderat tid med Panthero de gånger han var hingst och då fick man verkligen fråga honom om han ville gå in. Om inte, så bestämde han det ;)
 
Men sen är det ju väldigt från individ till individ. Man kan ju finna en tjurig valack, en supersnäll hingst och ett trevligt sto som går med på de mesta :) Och som jag sagt tidigare så tror jag på individer och ingenting annat ;) Men sen finns det såna egenskaper som alla kön har var för sig lixom ;)

Julmys med mami!



Slagit in ännu mer julklappar idag :) Så nu är väl alla klappar fixade!

Älskade kusin


Första gången jag hälsar på dig sedan du försvann ifrån oss, det är svårt... Du är älskad och saknad <3

Snygga schabrak

Checkade in dessa schabrak ifrån Cheval ridsport, riktigt snygga och skulle gärna få hamna i min brevlåda ;)
Detta sista Eskadron har jag däremot bara sett i dressyrmodell.. Däremot så skiter jag i det snart för det är så snyggt och ändå stilrent med sin stora logga :)

Mys torsdag

Dagen har varit lugn, har endast varit i skolan ytterst lite, varit o köpt lite julmat och slått in julklappar :)

Blev även lite lax för min del nu ikväll med tzatziki sås, gott!


Hoppas ni också har en lila trevlig kväll som jag! kram

Woop woop

Idag är väl humöret helt okej haha, vi gjorde inte allt för mycket i skolan, därefter slaggade jag på soffan och sedan blev det lite städ på jobbet :) Imorrn ska vi se på film på fotografisk bilden, förmodligen rita julkort på bilden och titta på film på projektarbetet hahaha - som att vara på lågstadiet igen :D
 
Natti!

Scream and shout

RASTLÖS

FAN VAD TRÅKIGT DET ÄR rent ut sagt utan en egen häst. Jag har fri tillgång till att rida min underbara Chess såklart, men han är 27 bast och jag vill verkligen träna och rida ordentligt ut i skogen. Man blir riktigt rastlös av att sitta hemma om dagarna - jag får ju för fan till och med VG+ och uppåt på mina prov och inlämningar? Då har man för mycket fritid alltså.
 
Mejlat på flera stycken intressanta men blir väl snart och ta upp telefonen istället för folk verkar ha problem med tekniska prylar som datorer, de har väl inte ens en ;)

Ursäkta för tråkiga inlägg utan bilder, men det är ju på grund av att jag inte har någonting att göra haha. Hur kul är det med bilder på en naturkunskapsbok tillexempel? ;) Nej nu tänker jag sova, natti!

Glögg

Åh så gott det är med glögg, efter en tupplur i soffan så gick jag upp och drack lite glögg samt åt lite hemmabakade pepparkakor som lillebror gjort ;) Innan idag umgicks jag med min Linus lite ♥

4 dagar till lov

Räknar ner till lovet nu för fan va skönt det ska bli! Vi har inga prov kvar och har det väl rätt chill nu sista tiden ;)

Fick reda på igår att ja fick min praktik på Hööks vilket jag är sjukt glad över :D Passar mig perfekt! Längtar nästan till våren nu ju när vi ska ut 9 veckor på APU!

Självaste Johnny Cash

Vart rätt sjukt idag, då ja var o provade varmblod i Klippan idag. Tror ni inte självaste Johnny Cash står där? De som är insatta i travsporten vet mycket väl vem det är! Stackaren va skygg och mager å denna tjejen hade tagit hand om han. Ena året ser man hästen i full tävlarkondition, andra så är han "utslängd" och "inget att ha" för travet mer. USCH säger jag för travsporten, jag gillar den inte alls! Amatörnivå i skogen går bra men att pressa hästar så...

Martingal med platta

Det är alltså inte bara jag som inte förstår vad denna platta är till för i martingalerna... Dom uppkommer ju främst i hoppning och vad jag kan själv luska ut är att man inte får en riktigt ledande tygel?
Så vad är meningen med denna "platta"???????

Vakna till regn

Känns ju underbart att vakna till regn mitt i vintern :( Och nästan all snö rinner bort, aja kul så länge det varade :)
Ankarlöv vs Valje, tur det ska ösregna här och faktiskt va uppehåll dit jag ska idag mestadels av dagen iallafall :P
Ha en bra dag!
 

Bronze

Detta nagellack fick jag i min superroliga julkalender ;) Det är en bronsaktig färg, svår att fånga på bild då den inte gör riktigt rättvisa varken med eller utan blixt.

Google translate

En av anledningarna till varför du inte ska använda dig av google translate hahahahahha:
Hästen är en bra stig, och kan även drivas som en bil. Han är aktuell på alla hans skott och kommer att komma tillsammans med en ett år hälsa garantera och även med några av hans tyger som stack??? HAHA orkar ej.

Naturkunskap


Naturkunskap plugg och så lite gurka & dipp! Min söndag :)

Söndagsmiddag


Blev att laga ugnsbakad falukorv och potatismos, mmmm så gott!

Vill-ha

Jag tycker att detta fleecetäcket från Horze är supersnyggt med dess färgkombinationer! Får ja hem en liten polle så blir de nog att klicka hem det :D

Plugg-söndag

Måste kalla detta en riktig pluggsöndag då jag har prov i Naturkunskap imorgon. Men som tur är har jag två provridningar också att se fram emot vilket gör att man orkar plugga liiite extra ;)

Trött chey


Blir å umgås me Linus, Emil o Vanessa :)

HAHAHA

Hahahaha alltså jag dör inombords... lolthatsme.tumblr.com

Benskydd

Jag tycker att HV Polo har lyckats superbra med dessa senaste benskydden, dessutom är det ett inte så farligt pris - 599 kronor kostar det för ett helt set :) Finns i olika färgkombinationer, HISS!
 
Själv skulle jag vilja ha de till höger tror ja ;)

Julbord i stallet

Vi ska ha julbord i stallet idag, kommer bokstavligt talat frysa ihjäl så har trippla strumpor, långkalsingar under byxorna, tre underställströjor, fleecetröja + jacka och så mössa såklart! Vantar behövs kanske med emellanåt :)

Ridväst?

Sugen på en ridväst som sticker ut ur mängden och verkligen skriker uppmärksamhet? Checka in denna!
Skulle aldrig kunna ha den i stallet tror ja inte, isåfall till vardags haha ;) Du finner den på Horsemeup.se!

Plugghäst

Blev kallad plugghäst idag av Jonna, men de kanske ja blivit me tanke på att det blev ett VG på mitt religionsprov!
Ikväll blir de julbord i stallet :)

For me


Tänker göra de som känns bra för min egen skull och vad jag själv tror att jag skulle klara av. De som inte stöttar mig nu, ska fan inte tro de kan komma och fjäska sen när det går bra för en. Aldrig!

Slut på sånt tjafs!

Lucia


Ska kika på lucia i kyrkan nu, kallt som fan är de ute med :D

Drömhästen

Jag har nog sagt det förut, men skriver det igen! När jag får råd och pengar till att köpa mig min drömhäst, vet ni vilken raskombination det skulle vara då? Frieser och arabkorsning, för tusan så snygga dom är. Jag skulle kunna tänka mig ett temperament som var rätt så piggt från araben och starkhet från friesern samt en väldigt högrest häst med luftig gång och härliga gångarter! Åh!

Fikat!

Blev en fika på Ritz med Filippa idag, massa skitsnack och skratt! :D Tog en ostfralla, cappuccino och chokladboll!

Try not to laugh


Upp med alla vinterdeprimerade hakor nu haha, man märker hur nere alla är på facebook med alla deppiga statusar och sådär - hitta något att skratta åt istället så blir vardagen roligare ;) Titta denna sötnosen!

Breakfast

Jaha då sitter man och käkar frukost, den 12/12- 12 sista gången det ens kan bli ett sådant datum då de bara finns 12 månader haha ;) Idag blir de skola och sedan fika med världens bästa Filippa ♥

Natti!

Går och lägger mig tidigt idag :D Imorgon är det skola som vanligt, sovmorgon till 09.20 däremot vilket är rätt skönt! Sovmorgon på torsdag också då det är lucia i kyrkan klockan 10 ;)
Fick förresten världens bästa rensnings schampo av syrran idag, usch märks att de har fullt upp på salonger, i butiker och allt när det börjar närma sig jul. Och jag är inte klar med alla julklappar....

Bloppis!

Grå 3/4 tröja strl S - 50 kr | Cremefärgad stickad kofta strl M - 100 kr | Usa tröja strl M - 100 kr
Svart linne med knappar strl 38 - 50 kr | Långt spetslinne strl 38 - 50 kr

 
Jeans strl M - 100 kr | Leoparslinne strl 38 - 50 kr | Playboy maglinne strl s - 50 kr | Leopardskor strl 38 - 100 kr
Guldiga shorts strl 38 - 100 kr |
Gråmelerade jeans strl 30/32 - 100 kr | Leggins m läderkant strl S/M - 50 kr

Allt är antingen aldrig använt eller endast provat.

Mjukis

Sitter här i min rosa mjukisdress såklart, pluggar lite och kikar runt på hästannonser och sådär! :D

Don't worry

Färgade bara utväxten å gjorde de lite blondare haha, inget svart här inte!

Frissan

Tja, drar till frissan nu, är svarthårig när ja kommer hem - bild kommer!

Skyskrapor vs. lussebullar



Det blev inga lussebullar utan det blev skyskrapor, de svällde en del, på höjden hahaha ;)

Skåne vinterland

Åh så fin utsikt man har ifrån huset, däremot är det väl flera decimeter högre snö nu - får ta lite nya bilder :D

Nya vinterskor!

Jag och mamma körde inom Hööks idag och köpte mig ett par nya Hv-polo skor/stövlar/boots! Tycker att de är för snygga för att ha i stallet plus att ja behöver nya till vardags så får bli mina nya vinterskor ;) Tack mamma!

Åby

Vart ju och kollade på boxplats och vilka luftiga boxar måste jag ju säga! Hittar jag mig en häst att ha där så kommer ni helt klart få bild på boxarna - love!
 
För övrigt var det för jävligt att köra! Snö högar överallt på vägarna nu när snöstormen dragit in, håller mig inne :D
 
Blir ett tråkigt inlägg för ja e trött och tittar på tv haha.
kram

Stallplats

Blir å kika på stallplats nu, tur de inte är så långt att köra då de ser ut som att snöstormen e på G, löven blåser omkring och snön ! Stallet är väl cirka 5 minuter bort haha, de e ju toppen ;)

Underbara skåneland

Sån underbart fin natur man får se så fort man kör en liten roadtrip ännu längre ner i skåne där det är fullt med skog, åkrar och djur! Blev endast en provridning idag pga omständigheter, och min far hängde med istället :)

Uppe med tuppen!

Kuckeli kuuu klockan är sju! eller hur var det? Idag är det provridningsdags så får hoppas vädret håller sig stadigt och inte allt för kallt - kylan har jag dock inget emot men snöstorm vill vi inte ha ;)
Tror ni inte jag fick ett sms klockan halv fyra inatt från jävla TELENOR? Vilka företag skickar egentligen ut fakturor och liknande mitt i natten? Nä diss till er suckers!

Hahaha fail

Alltså jag måste verkligen ladda upp en massa failbilder och bjuda på mig själv för fan va många roliga bilder det finns från alla photoshoots hahahaha :D Checka in denna snygga minen:
Chess drar ner huvudet samtidigt som jag ska fota med Louises mobil vilket leder till att jag blir livrädd över att tappa mobilen och, tydligen, gör en jävligt go grimas hahahaha....Man kan inte alltid va snygg trots man har Kingsland ridbyxor, strumpor, ett lysande schabrak och en söt häst hahaha :D

Tre flugor i en smäll

Imorgon drar jag och Lina på en roadtrip för att prova tre hästar. 2 på ett ställe och 1 på ett annat! Hinner förmodligen inte blogga imorgon så nu vet ni var jag kommer befinna mig! :) I'm so excited, and I just can''t hide it!

Friday

And I am happy

To make you in a good mood

 

Källa & för fler bilder

Breaking point

Tycker alla gnäller om hur trist vädret är och hur mycket läxor vi har så jag tänker bryta den trenden och se på de positiva grejerna :D Snart är de jul och vi får se (förhoppningsvis) alla glada miner till de vi köpt julklapp till haha :D
Skulle vilka veta vad DU önskat dig i år? Hur gammal du än är ;)

Vansinnig, arg, lättirriterad

De orden beskriver mig just nu. Jag blir fullkomligt vansinnig på så små grejer, och allt gör mig irriterad. Exempelvis så bet jag mig i tungan idag när jag åt en skumtomte, så jag tog halva skumtomten och slängde i golvet och skrek "JÄVLA TOMTEJÄVEL!" - hur normalt?
 
Tror det beror på många faktorer, dels att jag inte får rida i den mängd jag och min kropp behöver för att stilla mitt begär och dels att vi har två mega stora prov nu i slutet av terminen - de första nu på fredag.
 
Försöker räkna till 10 så jag inte får mina utbrott, för det kan man verkligen kalla dom, men ibland händer sak på sak på sak och tillslut tar stubinen till bomben slut och jag slänger den där skumtomten i marken (HAHA) nästan så man tror att jag har agressionsproblem? Hoppas inte det ;) Handlar nog mest om att jag är instabil som person just nu och alla pusselbitar till mitt liv för tillfället vill inte vill falla på plats.
 
Det bästa är väl när jag är så arg, och går till gymmet och orka lyfta de där tyngre tyngderna och få ut min ilska - då kommer den åtminstone till nytta. Skulle nästan börjat på boxning eller något liknande!
 
I just needed to say that, är inte på speciellt blogghumör heller just nu ;)
Och typ... reta inte upp mig just nu, i will kill!

Dagens mat


Lagade lax, potatismos och beasås förut idag - mums!

FRISSAN

På tisdag drar jag till syster yster och får håret lite färgat, utväxten är ju enorm! Lägger väl i någon ljus toning också förhoppningsvis så får vi se hur de blir :D

Mornin!

Skola - plugga - träna. typ!

Ny inköpt

Varit i stan idag och köpt mig en ny velour dress, rosa såklart!

Spinning pass



BAM!

Blev en ridtur på Chess idag med Louise och Einar som sällskap, vi tog en barbackarunda ner mot åkern och tillbaka igen - mysigt när de var så vitt och tyst ute! :D (bild från 2 år sedan)
Däremot när vi var klara och skulle köra hem så halkade jag baklänges med huvudet rakt ner i marken! Skrattade som fan hahaha, men nu har jag extrem huvudvärk, ont i nacken och rumpan samt blodsmak i munnen :(

Chorse UF

Jag och min vän Jonna driver detta läsåret UF företaget Chorse! Vi driver en häst- och ridsportsoutlet med produkter till kanonpriser! Kika in på vår facebooksida där vi för tillfället säljer våra grejer. Webshop är på G.
Alla produkter är helt nya och kommer direkt från butiken eller leverantören som vi beställt ifrån,
 
Skodda ridbyxor 350 :-     Schabrak 150 :-     Svart träns 180 :-
Kika in på facebooksidan och fynda fina julklappar eller något till dig själv!
 

Wantie

Vinterstövlar från Hv Polo som ser supermysiga ut, fryser när jag sitter inomhus, vad kommer man inte göra ute?!
Finns på Hööks men även på Stablestore (tror jag)

Myyys!


Nu har vi även fått snö i Skåne ;)