Hårfärg


Titta vilken underbar hårfärg Marie Serneholt har?! Kände inte igen henne först!

Ska slinga håret på torsdag så ska få be o att försöka få till det såhär :D Föll mig riktigt i smaken!

Vad tycker ni?
puss

Dagens skutt

Har ju aldrig testat skutta Hugo förut, så tog ett litet pass i paddocken idag med lite bommar och småhinder för att känna av hur han är att hoppa! Man kan ju säga att han laddar en del innan hindrena hihi, men han va superduktig :) Jag var mindre duktig, och en aning ringrostig!

Fisen idag ♥

Nya promenadsskor


Köpte ett par spring/promenadskor till, leopard snören såklart! Från Skopunkten.

Vill ha!

Känner att jag skulle vilja piffa upp mig nu till våren med en ny klocka och solbrillor. Tänkte faktiskt köra på guld för en gångs skull - jag som mer är en silvermänniska :) Erkänn stilrena?!

Mar. 18, 2014



Eftersom att jag haft problem med att blogga från mobilen så får jag summera mina dagar lite grann!

Söndagen började med en promenad ihop med Simon, därefter var det dop för Simons brorsdotter. På kvällen vankades det bio, need for speed!

Igår var det sadelutprovning som gällde, tror inte vi kom fram till något speciellt tyvärr, får se om vi hittar nån sadel..

Därefter kom hovis vid fem tiden och skodde en något fjantig Hugo.. Duktig ändå <3

Lööördag!


Har haft en lugn lördag med lite shopping, middag hos mamma, mockat och släppt in älskade Hugo och nu ligger jag i sängen och ska nana :)

Imorgon blir det dop, hoppas på att hinna med en promenad innan, och så ska ja även till Hugo en sväng. Därefter blir det bio, Need for speed - hoppas den är bra! :D
puss

Godmorgon fredag!

"Äntligen fredag" kan man väl inte riktigt säga när man inte jobbar varje vardag, men är väl ändå skönt med lite helg? kanske.. :)
Hästarna är utsläppta och stallet är fixat för idag. Eftersom jag har ridit en hel del i veckan så får Hugo en vilodag idag :) Ska hoppa in i duschen och sen beger jag mig in till jobbet för ett jobbepass. Slutar 19.15 ikväll och är väl hemma lagom till Let's dance :)
 
Kram på er!

Frukost


Kör på en rejäl frukost idag, gott gott! Ha en härlig dag i solen nu :)

Utsläpp


Släppt ut pollarna i det vackra vädret, mockat och fixat färdigt stallet. Nu blir det att ta en liten promenad själv och därefter blir det jobb! :)
kram

Långpromenad


Blev en långpromenad idag med älskling och hundarna! 2 timmar lång i skogen i näsum, samt längst vattnet så hundarna fick dricka lite :) Älskade väder <3

Blir en ridtur sen med Ann iallafall!
kram

Godmorgon allihopa!

Började dagen med en rejäl frukost med pappa, ägg, yoghurt, kaffe & macka :) Hade tänkt ta mig en PW antingen innan eller efter jag tvättar bilen och byter däck :)

Sen blir det upp till Hugo, mocka, fixa & rida i paddocken idag :)

Hoppas ni får en fin dag
kram

Seg dag

En seg dag men har ändå fått en del nyttigt gjort! Jag jobbar hela helgen men på måndag kommer sadelutprovaren och kollar min sadel jag köpt men tar även med sig andra ifall den inte skulle ligga bra :) Så snart är vi igång igen och då ska vi upp i skogen och bygga ryggmuskler!
Igår tömkörde jag honom på volt och idag skrittade jag och Ann ut, barbacka fick det bli såklart :) Så försöker ändå hålla igång honom ordentligt trots jag inte har sadel :) Får se om det blir ett paddockpass imorgon - och försöka hålla mig kvar i galoppen :D
 
Kram på er, bättre uppdatering lovas ♥ ☺

Jobbehelg

Efter en tuff jobbehelg med full rulle så är jag rätt sleten, alltid roligt på jobbet men man blir helt slut av att hjälpa så många kunder och springa rundor :D

Såhär hittade jag Hugo och Kelvin i hagen härrom dagen, och Hugo var även på rymmen i stallgången natten som var.... Buse <3

Kram

1 Mars 2014

Vet inte på hur många papper jag signerat under och skrivit 2013 på haha... Ny månad nya tag, Hugo och jag ska komma igång ordentligt med träning och sikta på någon pay and jump snart :)

Red Hugo igår i paddocken i en dressyrsadel! Snacka om längesen man red dressyr, så träningsvärk i magen idag kan ni tro ;)

Nu lite jobb!
kram