Godmorgon fredag

Och jag börjar på mitt helgpass vid 10 idag, sen jobbar jag hela helgen lång! ☺ Roligt med lönehelg och hoppas på mycket folk med mycket att göra!
 
Ikväll blir det bio med Simon bland annat, Hunger games!
Bjuder tills vidare på ett par bilder på Hugo från igår.
Funderar på att raka hästarna....
Saiko fick vila igår pga att han verkade lite slö och trött, får ju gå sakta fram med honom :) Så nu tar iallafall hästarna också helg och vilar fre-sön :)

Dagens Hugo

Här är två stillbilder ifrån dagens gympa som fick bli lite småhinder :D Han vill inte riktigt vänta på mig innan de upphöjda bommarna så vissa blir riktiga älgaskutt ☺ Ska se om jag kan ladda upp filmen här sen.

Just nu

Var står jag och mina hästar just nu i träning osv?
All träning utan några speciellt höga krav, bra form, stadiga och famförallt ska det vara roligt! Mycket uteritter kombinerat med dressyrpass, longering och något hopp pass.

Hugo har jag i en underbar form just nu, lätt för skänkel och lyssnar bra. Nästa mål är att få honom att lyssna även när bommar och hinder kommer fram - för det kan ju vara alldeles för kul att lyssna då! ☺
 
Saiko försöker jag hitta en stadig form på, så vi jobbar på även vid uteritterna, Mitt mål med honom är att få honom stabil och i bra form samt att han ska vara mer uppmärksam på mina skänklar. Han är ju inte så utbildad så här får vi börja grundligt. Han har blivit bättre på skänkelvikningarna och jag får honom även ställd åt vänster, höger jobbar vi på!
 
Tanken är att starta P&J våren 2015 med de båda ☺

Mums


 
Vill ha, ska ha ☺

Har ju kanske glömt att berätta...

...Att jag är ägare till två hästar :) Saiko heter min nya fux valack, han är 7 år och vi har massor framför oss :D Snäll kille som behöver muskler och utbildning ;) Men annars väldigt hängiven ♥
 

Lite bilder från min Insta

Tinabergholtz om ni vill följa mig där :)