God kväll


Redan fredag imorgon, då bjuds det på att prova Jennies p.r.e sto och se om det kan va nåt för mig :) På kvällen blir det halloween utgång med Emma, skoj!

Kram på er

Kristianstadbladet

Verkar som att stort intresse finns att vi startar upp igen, fast en riktig butik här i trakterna :) Läs kristianstadbladet om vårt UF - företag :)

Stipendium


Stipendie för engagerat drivande av uf-företag! Skoj, god mat och härlig underhållning på Bellas Place denna kväll :) Det tackar man för!

Gårdagens träning

Blev det vanliga cirkelpasset igår med mami, vart riktigt jobbigt och vi hade även lite andra övningar som vi hade ändrat de förgående på! Träningsverk idag så blir att gå en runda nu tänkte jag och bli av med det!
 
Ikväll blir det Bellas place för stipendieutdelning, mer om det sen :)

Meine auto

Ögonfransserum


Ni vet sådant som förlänger fransarna, som man penslar på vid fransroten. Fick denna av mamma så ska bli intressant att prova detta märket!

Har provat ett flertal sådana här, exempelvis Neulash som har fungerat bäst utav alla - så det kommer en utvärdering på denna också någon gång ;)

Härlig jobbedag


Det var kul att få komma in och jobba lite idag, full rulle med mycket folk och något att göra hela tiden :) Fick även med mig pälsglans och ekololja hem så nu blir sadlarna fina och hästarna rena ;)

Minusgrader


Usch va kyligt det började bli igårkväll, och riktigt kallt nu på morgonkvisten här! Ska ut i stallet och pyssla idag så det gäller att ta på sig en massa :)


Bäddade ner Bengt igår när de blev så kallt, han låg där och myste medan vi fixade med pollarna, så sött!

Trevlig lördag allihopa.

Ute hela dagen

Varit ute hela dagen, mockat, fyllt på vatten och hö samt ridit i kanske 15-20 minuter på Lilly. Gick bättre att svänga idag, hade även nytt pullarträns och hade mitt raka eggbett idag som hon verkade trivas med :D

Imorgon står longering på schemat, får vi se hur det kan gå!
Kramisar

Lite nytt inför hösten

Jacka från H&M 399 :-

Sko från Skopunkten 299 :-
 
Goshig sko från Skopunkten 249 :-
 
Stövel från skopunkten 499 :-

Todays food

Lilly


Korsningssto? halvblod, varmblod? 7 år och haft en tuff bakgrund. Inriden 1,5 vecka sedan inte gjort någonting mer än haft de bra och gottat sig i hagen.

Tanken är väl att jag ska bli fodervärd åt Lilly framöver, såvida vi funkar ihop. Just nu försöker vi få igång ridningen och hon verkar positiv till arbete!

Söt liten tjej dethär.

Promenad


Blev en promenad nu på förmiddagen här, tog en timme cirka och det ösregnade iprincip hela rundan så jag gick under träd så gott som hela tiden ;)

Tänkte laga lite käk, eventuellt sätta in pengar med. Sen in till Kristianstad för att jobba lite.

Ha en bra dag!
Kram

Ridit Lilly


Satt upp på Lilly idag, skrittade och svängde mycket samt halt och igångsättning. övning övning övning!

Home sweet home

Eller ja, är i näsum iallafall. Har varit i kalmar i helgen med Simon och haft det trevligt! Bilden är från när jag och Jolly är påväg tillbaka efter att hoppat lite terräng och rejsat runt ;) Imorgon åker jag vidare till mormor i Eslöv och Lund på onsdag - får bli lite shopping på Nova :D

Fredag igen


Var ute och pysslade med Lilly igår med Sanna och Lamborina som sällskap :) mysigt värre!

Idag är det fredag och jag och Simon beger oss till Kalmar lite senare. Ha en toppendag!

Morning

Jag och papi ska ut och fixa lite med bilen nu täntke vi, sedan beger jag mig mot näsum med Sanna för att pyssla med hästarna! Får väl lägga upp en bild på söta Lilly när jag har någon :) Tills vidare får jag bjuda på en bild från i vintras när jag och papi skulle köra till hörby nånstans och provrida ett skäcksto.
Underbart fint, känner att det är dags att plocka fram kameran igen. Tycker ju trots allt det är kul!

Train hard...

...or go home, promenerade till träningen idag vilket tog cirka 35 minuter - en aning slött men det var ju mest för att värma upp :) Väl på cirkelträningen så körde vi tre rundor idag, två på 40 sek/station och den sista på 30 sek. Och ja fyfan vilken mjölksyra, skönt att känna att man lever!
 
Det är tur det är så fint i skogen nu, så att man blir glad av alla gula, gröna, orangea, röda färger. Och så blir det lite extra fint när solen tittar fram mellan grenarna! Mys.

Jackan

Minns ni jackan jag beställde från H&M? Tyvärr så satt den inte så jättebra så nu är jag på jakt efter en ny jacka - som tur väl är åker jag och mami till Lund på onsdag(?) så då får jag spana efter en ny!
Varnar storbystade tjejer för att köpa denna jackan (haha) då den på mig som är rätt normal satt riktigt tight över bysten. Dock är det bara strl 44 kvar och de andra storlekarna kommer in i december (Y)

Lite förändring

I brist på sysselsättning har jag ändrat om på min blogg lite grann. Ser väl helt okej ut! För övrigt så har jag fått hem en bok "pulsträna" som jag tänkt läsa (så får vi helt enkelt se om jag orkar läsa ut den) Brukar inte vara så duktig på det...

Godmorgon!

Onsdag idag, och det enda jag har inbokat är träning vid halv 5. Sitter just nu och lägger in bilder från när jag var med Sara på Alicias pay and jump! Blir så fina bilder i alla höstens färger, synd nu bara att jag inte har något photoshop på datorn :( Aja ni får nöja er.

Meow.

New in

Kalas time