Hemklickat

Har klickat hem detta ifrån Emmi.se, leopardmönstrat såklart :) Kände att det är väl en kollektion som inte kommer att återupplivas igen så fick passa på att klicka hem lite :) Finns även ridbyxor, benlindor, benskydd & piké i samma kollektion ♥ Unnar mig detta nu!

Jobbepass


Går på ett jobbepass här nu, får se om Hugo hinns motioneras ikväll. Ska i vilket fall mocka och göra i ordning till honom & åtminstone rykta av skitgrisen :) <3

Kvällsritt i solen


Det blev en kvällsritt i skogen efter jobbet tillsammans med Jelena på Betty. Fick bli härlig trav och galopp väl uppe i skogen och Hugo tyckte det var sååå roligt <3

Älsklingshästen!

Dåligt ridpass

Tycker att dagens ridpass blev skit. Hade en "bana" på 3 hinder som i trav gick kanon men i galopp gick skit! Han blev så stark och bara sög på hindret (vilket i och för sig är jättebra) men jag måste lära mig hur jag ska rida honom där. Han blev supersvettig & fick en dusch iallafall :)

I eftermiddag har jag och Simon chillat i solen, promenerat en runda och kom precis hem :) Imorrn är de jobb..
kram

Godmorgon solstrålar!

Vilket fint väder vi fått idag. Var uppe vid 6 för att vara på jobbet 7, så nu har jag hela dagen fri :)

Dagarna är fullspäckade med jobb & nästa vecka blir lite tuff - så får se hur det blir med bloggningen då ;)

Vi hörs
kram

Skogstur


Efter jobbet körde jag direkt till Hugo för en ridtur med Ann. Köpte ett nytt anatomiskt bett idag som jag provade rida med, ska även prova rida med det imorrn och jobba honom :)

Hoppas ni haft en fin fredag
kram

Min lediga dag


Fick sovmorgon idag för en gångs skull. Har hunnit promenera en runda med hundarna, mockat & fixat till Hugo samt longerat honom.

Nu har vi precis ätit lite grillad kotlett med krocketter och bearnaisesås - mums!

Bra avslut på min lediga dag.
kram

Jobb hela dagen


Har man tre jobb så blir det full rulle vissa dagar... Har lite städ nu på morgonen fram till 14, sen åker jag vidare till Hööks för några timmars jobb och därefter KEAB.

Ont i ryggen har jag och skulle behöva bli på lite bättre humör, men de kommer väl när ja vaknat till ;) Har som tur väl är en tjej i stallet som fixar allt till Hugo idag, det uppskattar jag <3

Ha en fin dag allihopa
kram

Fönstertittare

Är det bara jag som tittar in i vartenda fönster vid uteritt som är i läglig höjd där man kan se hur man sitter? Och i flera av fallen råkar där vara en människa i fönstret så man måste hälsa ;)
 
(titta Hugos rumpa på bilden, börjar likna något!)

Monday morning

Gud vilken värk i hela kroppen - haha!
Gårdagen bestod av en 3 timmars tur upp till ryssberget tillsammans med två från mitt stall & ytterligare två från grödby :) Som tur väl är så var 1 timme och 20 minuter bestående av skritt till och från ryssberget - alltså rejält med uppvärmning och avskrittning! Väl uppe så blev det en del trav och galopp, gissa vem som taggade till och rejsade om dom alla om inte min plutt ;) Det gick undan!
 
Idag ska Hugo bara skrittas då han förmodligen har träningsverk, massera in honom med lite liniment (och mig själv med) Nu: jobb

Godmorgon!

Uppe ännu en gång med tuppen, ska även upp tidigt måndag & tisdag så kommer vara rätt sleten på onsdag ;) Igår fick det bli lite bommar och ett pytte kryss, det känns inte bra men det ser bra ut... Vill få dit känslan!

Men vill ni se en film så får ni följa mig på Instagram: Tinabergholtz - tryck på "i" symbolen till höger så kommer ni direkt dit!

Nu ska ja strax köra till jobbet, Helen fixar mitt utsläpp idag vilket är skönt. Sen blir det en långtur på ryssberget med hela stallgänget + några till! :)

Ha en trevlig söndag
kram

Uppe med tuppen!


Ska upp och jobba lite, sen släpper jag ut hästarna & sen får det bli lite rejäl frukost ;)

kram, hoppas på en fin dag!

Morning finisar


Sitter här och piggnar till mig lite med kaffe! Har städ nu på morgonen men även catering sen vid middag :)

I eftermiddag rider jag och Jelena ut en sväng, skönt för Hugo att komma ut <3

hörs sen, puss

Body shop


Jag och mami var inne i stan i måndags, så gick inom the body shop och fick detta av henne! Doftar underbart och har en jättehärlig konsistens :D

Hugos helg


Hugo har fått en ledig helg dels pågrund av att han gick måndag-fredag och dels att jag jobbat hela helgen, så det passade bra med två vilodagar där! :)

Kommande vecka planerar jag in ett longeringspass, ett galoppass i paddocken, skogsrundor samt promenad för hand :)

Han rids fortfarande mest i skritt & trav och longeras/promeneras just för att vi inte ska gå för fort fram och för att bygga upp muskler på bästa sätt! Har en bra grund då jag höll igång honom rätt bra med longering/ tömkörning/ promenader under tiden ja inte red honom.

puss!

Testar

Var hos syster och slingade håret i fredags, fick även de här produkterna som jag ska prova! Det är schampo, balsam och ett spray som ska hjälpa till att återhämta hårrötterna och stråets livslängd om jag har förstått det rätt - och därigenom få tjockare hår :)
 
Vi ger det en chans!

Apr. 04, 2014




De senaste dagarna i bilder. Hugo har gått i 5 dagar nu, hoppning i måndags, uteritt i tisdags & onsdags, cavaletti i torsdags och en promenad för hand idag!

Har även hunnit fiska, renovera hinderstöden och jobbat lite :) Idag slingade jag håret för att få det lite ljusare till sommaren!

Nu är det let's dance som gäller och sen jobb hela helgen lång.
kram

Cavaletti kryss



Har byggt o målat färdigt mina cavaletti kryss idag, visst blev de bra? ;)