Fullt med snö

Gud med snö vi har fått, och när blåsten gör stora snödrivor så blir inte saken bättre! Fick parkera ett par hundra meter ifrån stallet idag för att vi inte kom fram p.g.a. all snö på vägen :(

Ska in och jobba också vilket jag fasar lite för idag, att köra när det är sånt här underlag och det sker olyckor var, vartannan timme. Nä twi, idag kör jag jäkligt lugnt :)
Och ni som ska hålla på och "leka" och "sladda" eller vad ni nu kallar det på offentliga platser där det vistas folk kan ju bara lägga ner, himla löjliga och livsfarliga om inte annat.
 
Nu har jag väl surat färdigt och ska hoppa in i duschen, Hugo får vila idag lik som igår :)

Hugo idag

Jag hann med en liten ridtur imorse på 40-45 minuter :) Skrittade mest men lät han trava på i låg form i de höga snödrivorna så bakkärran fick jobba på ;) Som vanligt blir han pigg som tusan på samma ställe varje gång, rädd för lite snö där och någon fågel här. Men när vi skulle rida under viadukten på hemvägen så kommer en snöplog ovanför PLUS en långtradare efter, det skvätter hur mycket snö som helst och dönar och låter - men Hugo brydde sig inte.. Fåglarna är alltså läskigare, garanterat!

Mellanmål

Detta blir faktiskt mitt mellanmål idag, då jag åt gröt till frukost och eftersom jag ska jobba tills ikväll så behöver jag ladda upp ordentligt med bensin ;)
Skulle även vilja tipsa om dessa sjukt goda knäckebröden, du hittar dom på maxi exempelvis!

Hej lördag!

Visst är det kyligt ute nu? Kinderna blir helt rosiga och det sticks i benen så kallt det är när man är ute.. Både skönt & lite trist, solen får gärna kika fram för min del trots det är kallt :D
 
Var uppe i ridhuset idag och tränade för Carina, vilket gick bra. Hon trodde han kunde bli riktigt fin med konsekvent ridning och en bra grundridning. Så jag ska träna på de träningarna hon gav då jag inte kan vara med nästa helg p.g.a. jobb :) Här kommer lite bilder från när jag var i ridhuset första gången nu i veckan, det var en pigg och studsig Hugo, rädd för allt och rent fjantig hihi, gick MYCKET bättre idag kan jag meddela.
 
Tycker väl att denna bilden beskriver hans humör bäst just nu "WHATS UP, EVERYTHING?!":
 

Take care evening


Fotbad, fotskrubb, ansikts skrubb, manikyr och pedikyr - Såhär avslutar jag min onsdagkväll!

Godkväll

Idag har jag hunnit med mycket! Släppte ut hästarna imorse och sedan åkte jag vidare till syster för att slinga håret :) Fick även med mig en produkt hem som jag ska prova (ja jag har sår på handen, blev arg på ett skåp så slog till det ;))

Sedan blev det att mocka alla boxarna i stallet just för att jag och Simon kände för det, efter det promenerade vi en runda i Norrskog på 45 minuter och därefter kom hovslagaren.

Precis kommit hem och ätit lite, ska ta ett fotbad, måla naglar & tånaglar o sen sova.
kram på er

Morning finisar


Har ni sovit gott? Fick skruva upp radion så jag slapp höra vinden döna så jag kunde sova inatt..

Har precis ätit lite gröt och tänkte ut och promenixa snart en runda :) Ha en bra dag!
kram

Favorit outfit

Såhär matchar jag min jacka ifrån Nelly
skor skopunkten - jeans H&M - smycken Gina tricot - linne Gina tricot

Godkväll alla glada!

Här sitter jag och lyssnar hur blåsten vräker utanför, hörde att det skulle avta inatt och det tackar jag gudarna för! Vädergudarna?

Idag blev det en skrittur barbacka på en gummiboll, skulle snarare vilja kalla det piaff-tur eller dylikt. Roligt att se honom glad iallafall (fick jag intala mig själv efter ett antal skutt & jag fortfarande satt kvar) ...
Imorgon hade jag tänkt starta dagen med gröt & promenad, för att sedan köra vidare till Hugo och fixa stallet. Beroende på vädret så får jag se om jag tänker ge mig på en ridtur, på onsdag kommer äntligen hovis så vi får nya dojor (broddhålen är igenborrade av is och skit) så det längtar vi efter :D Tänkte att jag får dra upp till ridhuset någon dag och rasta av honom :)

Söndag

Jobb till 15.15 sen drog jag och Simon upp och fixade till Hugo, rylktade av Hugo lite och sen fick han komma in :) Nu ligger jag här och väntar på ett avsnitt Awkward på MTV kl 19.05 ;)

Morning sunday

Idag är det några jobbetimmar som gäller, därefter hade jag tänkt att åka upp till Hugo och fixa stallet samt promenera en sväng om vägarna tillåter :) Kanske dags att köpa hem lite broddar!
 
Till frukost fick det bli yoghurt, cornflakes samt skivad banan & kiwi :)
 
Hoppas ni får en fin söndag så hörs vi senare.
kram

Kvällsmat

Men även min middag, fick bli lite gröt efter att jag och mamma promenerat en timme :)
Havregrynsgröt med en näve hallon i så att det får lite smak, och även en matsked kanel i!

Snö pass

Fick bli ett pass i sommarhagen på Hugo idag, han uppskattade snön & var samarbetsvillig :)

Varm chokladmjölk

Efter ett pass på Hugo i snön, mockning och fix i stallet så fick det bli lite varm chokladmjölk ♥
Simon hängde med och hjälpte & fotade idag, så senare kommer det lite bilder.

Hugo hälsar...

...I snöovädret att snön smakar väldigt gott & går o slickar lite här och var :P
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det till jobbet en sväng, kör en timme innan så jag vet att jag kommer fram idag för de vart jäkligt halt när jag körde till stallet...

Vintern utanför

Sitter och äter havregrynsgröt med iblandade frysta fruker toppad med banan, samtidigt som snön yr utanför fönstret. Ska vintern komma nu?

Bananpannkakor

God förmiddag på er, idag är jag ledig och vaknade vid 9, halv 10 tiden :)
Fick bli bananpannkakor till frukost!
 
Ingredienser
2 bananer
2 ägg
1 dl havregryn
En nypa salt

Förläng livet med ett skratt

Smoothie

Fick bli en smoothie nu innan jag ska köra till jobbet så jag är fit for fight :) Hallon, jordgubb & mango

Morning

Morning på er, sitter och äter yoghurt med musli i och ska snart köra och släppa ut hästarna samt fixa stallet :) Sen blir det jobb hela dagen, så hoppas ni får en fin tisdag!
kram

Dagens skrittur

Hoppade faktiskt upp och skrittade Hugo en sväng idag, något pigg men det gick bra ändå :)
Jackan sitter sådär tilltalande smäckert *host* haha, den är verkligen bomber modell ;) Men annars så gick ridturen bra idag, med nya stövlar och Simon som sällskap :D

Repgrimma och ledrep

Spana in vad jag har införskaffat mig, nu jädrar ska vi träna på lydnad och få ett starkare band oss emellan :D Ni får självklart följa med på resan!

Awkward & celsius


Ny säsong med Awkward på MTV idag, spenderas hos Simon med en celsius i handen!

Hoppas ni har en lika trevlig söndag kväll!

Note to self: Awkward

Ny säsong av Awkward börjar idag!!! Blir väl ett "Team Colin" nu också verkar det som ;)

Såhär matchar jag

 

Såhär tänker jag matcha en outfit när ja får hoppa upp och rida på Hugo igen, min Charles owen hjälm, mina John whitaker byxor, min underbara väst från Börjes, Eskadron ländtäcket i fleece, Tretorn stövlarna som är påväg och en tjocktröja ifrån Cubus :) Mina blåa Compositi stigbyglar kommer vara pricken över i:et!

Självklart kommer ni att få bild på outfiten, blir väl nästa vecka kan jag tro så håll ut!

Intressant

Denna videon var väldigt intressant, hon förklarar verkligen hur och varför. Lite grunder om man vill börja med NH :) Jag tror man får en mer lyhörd häst, om man ser vilka små, små hjälper hon använder sig utav så ska det inte behövas smackas, skänklas och dras i tyglar egentligen. Något allt hästfolk borde lära sig mer utav :)

Bokat frisörtid

Har bokat en slingtid hos min syster, vill färga håret lite roligare nu till våren.

Jag vill ha en kombination av mitten + höger eller mitten + vänster :) Hoppas de blir bra, skönt med förnyelse och bli av med den två centimeter långa utväxten som är grå...

Fredag!

Däremot spelar det inte mig någon roll vad för dag det är, för som timanställd kan jag va ledig hela veckan o jobba bara helgen haha ;) Men onsdag, torsdag, fredag och söndag är de denna veckan som gäller, inte så mycket bloggning då Hugo vilar efter vaccinationen och jag har fullt upp :)

Köpte hem denna tröjan till mami, skitsnygg är den - skulle själv vilja ha den blåa :)

Sitter iallafall här och äter frukost nyduschad och ska snart bege mig mot stallet för utsläpp :)

Trevlig fredag!
kram

God kväll

Här ligger jag nerbäddad i sängen, har hunnit med att släppa ut hästarna, vaccinera Hugo, fixa i stallet, mocka, hälsa på Sara och även jobba 4 timmar :)

Denna jackan fick jag av Simon, visst är den underbar?! Passar mig perfekt :')

Puss och kram

Långpromenad


Blev en långpromenad upp i skogen på kanske 6 kilometer med Simon och Hugo idag - jättemysigt. Imorgon kommer somsagt veterinären och vaccinerar samt kollar en snabbis på tänderna :)

Ligger utslagen i soffan nu och kollar på tv, blir nog snart sovdags :)
kram

Valpmys

Vilken bildbomb det blev, hoppas ni uppskattar :D

Stretching

Såhär brukar jag göra med Hugan efter ett ridpass, promenad, longering eller vilken slags aktivering som helst. Åt höger, vänster och så mellan frambenen för att stretcha musklerna och få en smidigare häst :D
 
Jag använder mig utav Horslyx "original" smak och han ÄLSKAR den :D Då han även var en naffsig häst när han kom så har han blivit mindre sådan pga att jag aldrig ger honom hästgodis utan belönar honom med denna!

Sovmorgon

Idag blev det faktiskt en sovmorgon för min del, är hos Simon och har precis käkat frukost :) Idag ska jag ta en promenad med Hugo och Simon upp till skogen, så även jag får gå lite :D
På onsdag kommer Sara och vaccinerar Hugo, därefter ska han vila i ett par dagar :) Sedan planerar jag in att prova tömköra honom i paddocken så får vi se hur det går :D

Radital

Masserade Hugo idag på ryggen med radital gelen som ja köpte, han verkade tycka det var härligt :D

Longering idag

Longerade Hugo idag i 20 minuter, simon fick agera fotograf (vi övar fortfarande på att få en spänd lina och få honom mer utåt) :)

Sallad


Blev bjuden på sallad till middag, snart blir de vidare och släppa in pollarna :)

Promenad

Idag promenerade jag, Simon och Hugo lilla rundan tillsammans med syster yster, hennes häst Dalle & hennes hund Ove. Skönt att få komma ut och promenera och prata :D

REA shopping

Fyndade lite grejer på Hööks nu på rean, transportskydd samt ett fint Hv polo schabrak :D
Mycket nöjd!

Shopping-nöd

Är i lite shoppingbehov av vardagliga saker som håller på att ta slut. Har även hittat superhärliga tshirts på stadium outleten som jag vill köpa fler färger utav, jeans är jag även i stort behov utav och ett par härliga, fräscha bhar hade jag också tänkt hitta :)
 
Förnya garderoben lite grann då jag har lagt en hel del till UFF som jag inte använder längre!
puss!

Plånbok från London

Här är ytterligare en julklapp från mamma som jag blev jätteglad över :D En leopardplånbok från London som hon köpte när hon var där i höstas - många fack också vilket gillas ;)
Och så fuskpäls utsida såklart!

Lördag morgon

Och jag är uppe tidigt och släpper ut hästarna! Hämtade ut mitt ländtäcke igårkväll efter att jag hade slutat & varit uppe i stallet :D Älskar det!
Tror det ligger bra, inte provat det då jag longerade honom imorse.
Ha en bra dag så hörs vi!

VS trosor

Min andra julklapp jag fick av min mamma, visst är dom jättesöta? Och jättesköna!
 

Tidig uppstigning


Klockan stod på 05.30. Bara det att det står "05" någonting gör en trött haha! Sitter här med en kopp te för min hals och äter frukost. Snart beger jag mig upp och ska släppa ut hästarna sen blir det jobb vid 8 ;)

Hoppas ni får en fin dag
kram

Beställt!

Pojkvännen hittade en jacka som passade mig och klickade hem den, så får vi se om den sitter bra när den kommer ;) Sitter den bra tror ja den kan matchas riktigt snyggt 2014!

En närmare titt...

...på mina Reebok skor som jag köpte för julklappspengarna jag fick utav Bert! Dessa tänker jag ha på jobbet då jag får så brutalt ont i hälarna när man står så länge, så tänkte vara lite snäll mot mina fötter och köpa nya jobbskor :)
Vanlig svart färg, så att jag även kan ha min röda jobbtröja hädanefter ;) Hade svårt att matcha mina rosa skor med min röda tröja haha!

Hello thursday

Godmorgon allihopa! Här ligger jag i sängen med en kopp te och försöker kurera mig innan jag ska köra mot jobbet :) Målade även naglarna & tånaglarna i en hudfärgad ton igårkväll så att det ser lite fräschare ut! Hoppas ni får en bra dag så hörs  vi senare :D
kram

Katy perry - Dark horse

Nyårsmål

Löfte är ett för starkt ord tycker jag, ett löfte ska man hålla men det gör man aldrig ändå med nyårslöftena ;) Men som mål tills nästa år vill jag:

Komma igång med träningen med Hugo, sikta in oss på hoppning men såklart grunderna sitter i dressyren :) Målet är väl åtminstone att komma ut på Pay & jumps iallafall under 2014 :)
 
Må bra över sig själv, göra allt som får en att må bra och inte ta något eller någon för givet :) Och eftersom jag ätit många pepparkakor i år så sägs det ju att man ska bli snäll, så jag ska försöka va snällare mot alla i min omgivning :)

Jag vill hitta mig en halvtid, eller heltidstjänst såklart så att man kan gå vidare i livet - fyller trots allt 20 nästa år så då vill man ju klara sig på egen hand. Så får väl ha som mål att hitta en fast tjänst :) Älskar mitt nuvarande jobb men det är inget jag kan leva på om jag vill flytta, köpa min foderhäst osv. :)
 
Det är mina mål för nästa år, jag siktar på att bli mer engagerad när det gäller allt och inte ge upp så fort som jag gjort tidigare. Det har jag redan börjat förändra vilket känns toppen!
 
Gott nytt år på er!

Victoria secret julklapp

Här är ett par julklappar jag fick av mamma ifån VS. Fick även 3 par trosor som jag ska fota senare till er - jättefina är dom :D
2 body lotion och 1 body butter som luktar himmelskt! Lite vardagslyx :D

Godmorgon 2014

Vad härligt att du bjuder mig på en förkylning till en början av detta året :D Men det skiter vi i, får bli lite slappdag idag och sen upp till stallet o fixa till Hugo som hade bajsat på sig själv så nervös han vart stackarn :( ♥ Eftersom jag är sjuk så ska jag låta bli att rida eller longera men vi får se om jag kan hålla mig ifrån det :D

Hoppas ni får en bra dag, 1 Januari 2014!
kram