Saknad

Vissa dagar kommer det ikapp en, att du inte finns mer, att vi inte kan sätta oss i bilen och åka en timme för att träffa dig. För det känns fortfarande som om du är där, och att vi kan komma och krama om dig när som helst när vi har vägarna förbi.. Livet är så himla orättvist, finns inte ord som kan beskriva känslan... Saknar dig.

Nytt inlägg!

 
Hej på er!
Måste erkänna att det känns lite tomt att inte blogga längre - främst för min egen skull. Att kunna gå tillbaka och kika på vad man gjorde den dagen för några månader sedan t.ex. Numera finns ju tiden till det, men istället har jag inte så mycket att blogga om ;)

Har lämnat iväg min älskade häst på foder för att komma ikapp livet. Jag känner att jag inte hinner med, att jag inte orkar med och att det är något som inte känns rätt då jag har mått väldigt dåligt här ett tag. MEN det är det ändring på! Hugo har det jätte bra, jag är på banan igen och nu kan det bara bli bättre!

Snart Julafton, och jag har köpt EN endaste julklapp. Känner att julen är överskattat - men ska försöka fixa ihop några julklappar till de viktigaste ♥