26 September

Halloj, tänkte bara kika in och visa ett levnadstecken för er som faktiskt är inne och läser min blogg :) Gårdagen bestod av att hjälpa pappa i trädgården och vid halv 5 blev det ett pass med cirkelövningar som jag och mami ska gå på hädanefter - skönt med riktig träningsverk för det har jag verkligen idag!

Senare idag åker jag in till Hööks och jobbar lite, träffa Hanna som praktiserar där och som jag inte träffat på evigheter ♥ Och så kommer ju Nellie Berntsson och Viktor Frisk till VIP kvällen så det ska bli kul :)

En gång hästtjej alltid hästtjej

Trodde det var ett intresse som runnit ut i sanden, att jag helt enkelt tröttnat. Kanske behövde jag bara en paus? För jag saknar hästarna och hästlivet något enorm nu med facit i hand. Hästlös i 3 månader ungefär nu.
 
Åker iallafall till Jessica och hälsar på henne och Vappe imorgon, lille prinsen, och ser hur dom har det.
Saknade lilla vän ♥

Morning!

Vaknade faktiskt i hyfsad tid idag, hunnit med att käka frukost bestående svart kaffe, knäckebröd med leverpastej & gurka samt ett ägg bredvid! :) Även hunnit med att ringa några ärenden så nu blir det att skriva färdigt mitt personliga brev - därefter promenad. #hurtigtjej
 

New in

Klickade hem denna skönheten, så får vi se hur den sitter när den kommer #happyface

Ansiktsbehandling bokad

Bokade en ansiktsbehandling imorgon, ska bli skönt att slappna av en timme! Ansiktet behöver verkligen det efter en vecka i turkiet med massa svett och oren luft - kan ju inte bli värre för huden haha :) #happyface

Ny tv-skärm!

Fick en 32 tums tvskärm av mami igår, var inne och köpte den på Media markt :) Glad tjej!

Längesedan

Bloggen är väl inte på topp, och inte jag heller. Varit i turkiet i en vecka och blev matförgiftad. Superhärligt med sol och bad, mindre härligt med att spy och vara dålig i magen! Nu är det bara till att komma tillbaka till vanliga rutiner, som arbetslös iprincip :)
Idag slänger syrran i en färg i håret, då det blekt som tusan i solen och jag tagiot ut min hårförlängning :)
Hoppas ni har det bra!
kram