Trött

Knappt jag orkar skriva ;) Halva dagen har gått åt att fixa med bilen, jävlar i rostat fast och sönder bromsskivorna där bak så det fick bytas. Sedan har jag ridit en sväng, städat och varit inom en tjej och köpt schabrak och träns. bilder kommer :)
 
nu ska ja sooova!

Stickad blå tröja

Köpte mig en riktigt riktigt riktigt blå tröja idag, 200 kr på Schack matt! Det enda negativa är väl att man kommer få se lika dan på vart enda tjej som bor i sölvesborg haha! Men fin är den.

Kommentarer

"Har du inget bra att säga så behöver du inte säga någonting alls"
Har du inget riktigt namn eller riktig e-mail så kommer din kommentar inte ens att granskas, den bojkottas direkt. Anonyma kommentarer godkännes alltså inte, alla har ett namn :)

Mot sölvesborg

Dagen

Blir inte så mycket bloggning idag förmodligen då jag är uppbokad iprincip hela dagen..
Tar en fika på förmiddagen med fina Filippa och snackar lite skit, därefter följer jag med Sara och hennes dotter när hon ska tävla Geni i olofström i eftermiddag. På kvällen så drar jag troligtvis och jobbar! (Alicia o Geni på bild)

Tråkigt inlägg utan bild

Går nog och lägger mig, klockan är ju faktiskt egentligen 23.00 nu så de är väl dags att sova :) Är trött, sleten, arg och irriterad (utan anledning) då tjänar det ingenting till att vara vaken mera!

Däremot har jag haft en trevlig dag med Louise. Som jag skrev så red vi islandshäst och en matpaus på lasses efter det, sen hängde jag med när Louise tränade en busig Einar som var väldigt söt när han skrek och sparkade bakut haha! Kanske är höst-piggheten som kommit fram nu med tanke på att Zenza också e tokig!

Hugin

Detta är då Hugin som jag fick rida på idag, bad om en pigg häst men han vart allt annat än pigg med mig haha! Efteråt fick jag höra att han slängt av en del oerfarna ryttare men vid mig var han snäll iallafall, ville dock hellre trava än tölta vilket var lite tråkigt :P Lånad bild av Äppelgården.net!

Islandshäst

Idag har jag och Louise bokat in en islandshäst turridning på äppelgården vilket var sjukt längesen och kommer bli sjukt kul haha :) Hoppas regnet kan hålla sig borta ifrån oss och att vi får en mysig tur :D

Dagen

Har umgåtts med Louise mesta delen av denna dagen, hämtade upp henne så körde vi till näsum där jag red Zenza samt mockade två boxar och Lollo som sophjälp ;) Hon agerade fotograf så det är henne ni får tacka för alla bilderna ni fått se idag!
Därefter körde vi till råby för en ridtur på Chess o Einar, vilket gick bra trots det var mörkt och trots att där låg en död hare utan huvud mitt på ridvägen? euw!
 
Bjuder på en bild på Louise och Einar idag, fina va? :)

Tack mami

För den fina halsduken, som passar så perfekt till mina löparskor och träningsbyxor :D Titta så fin och mysig!

Bildbomb Zenza och jag

Bilder på dagens Zenza, som var jätteduktig men lite stark i galoppen :)

Dampet som uppstår...

...När jag inte får galoppera så mycket som jag vill, säger Zenza ;)
Däremot gick hon jättebra i galoppen annars och fjöntade sig inte, hon har ju bockat en del de senaste gångerna.. Ser ut som om jag drar för kung och fosterland men tygeln är ju faktiskt böjd så jag håller knappt ;) Hennes huvud bara försvann uppåt och då har man noll koll haha :P

Åsikter kring hästar

Ofta får man höra saker som "fjording ska du inte ha" "varmblod ska du inte ha" "fullblod ska du inte ha" "en 9 åring ska du inte ha" "en lugn och seg häst ska du ha" och att andra har en hel del åsikter kring vad jag ska ha. (Vilket jag egentligen tror bara är av ren godhet och vad de tros veta är för mitt bästa) Men jag har lärt mig när jag var liten att man ska få bestämma själv vad man helst vill ha? Dessutom om man ska hyra eller köpa en häst som man kommer ha under en längre tid eller sålänge den lever så ska man väl ändå få bestämma själv och känna sig fram om vad man vill ha?
Jag har varit livrädd för pigga hästar, hästar som bockar, hästar som busar - fråga själv Louise som är ett levande exempel på hur jag reagerat på Chess för 1-2 år sedan, så långt att det gått ut över henne till och med. Men vem tror ni inte blev arg på mig och bad mig hoppa upp igen eller ta mig i kragen? Jo just Louise. Där igenom har jag kommit över rädslan för dessa hästar - jag kan till och med tycka det är kul i nuläget.
 
Varför tror ni jag valde Båra till exempel? Pigg, lite stissig och studsig, men ändå snäll, jo för att jag kände igen mig i Chess och ville uppleva de saker som jag en gång varit livrädd för igen. Konstigt hur man kan förändras va? :) Men människor förändras och även kan ju djur. Jag blev tryggare och Båra blev lugnare.
 
Vad jag egentligen också vill komma fram till också i detta inlägg är att man inte kan säga att du ska ha den rasen, den åldern eller den höjden för att jag tror på individer. Möter jag en individ som känns rätt, kanske är det en pigg fjording eller kanske ett segt fullblod så spelar det ingen roll vilken ras det är utan HUR den är. Och det där med åldern?  Vissa hästar som är 10 år kan vara i samma utbildningsgrad som en häst som är 5 år, alltså häften så gammal. Förstår ni hur jag resonerar? Båra var ett 10 årigt varmblod, hon såg ut som ett halvblod, kändes som ett halvblod och rörde sig hur fint som helst. I galoppen på raksträckorna kändes hon mer som ett fullblod på galopppbanan men det är ju en annan femma ;)
 
(ser ni här ovan hur jag dömer ut hur en halvblod är och hur ett fullblod är? Just så jag INTE tycker det skall vara - dubbelmoral eller för att få er att förstå vad jag menar? jag vet inte)
 
I slutändan, och vad jag skulle vilja ha är en häst med grunderna, kan gå i form och är inte helt främmad för hoppning och hinder - och är den inte det så är den ju såklart riden i markarbete också. Den ska vara mjuk i gångarterna, vara kvick i benen trots att den är 165-175 cm hög och kännas lagom stor. Ålder mellan 7-14 och ras spelar ingen roll bara det är en trevlig individ.

Funderingar?

Skvaller bloggar skriver saker som "Kissie dissar sin kompis jacka" - då måste jag komma med en motfråga till er som tycker det är fel skrivet av henne, hur kul hade det varit om hon hissat den och köpt en exakt lika dan?
 

Hur kul hade det varit om Kissie, Dessie, Isabelle och alla storbloggare kommer med en varsen sexy by sweden jacka på röda mattan och visar upp sig? Haha smaken är som baken och så ska det vara!
 
Precis som att jag undrar hur fan man INTE kan gilla fleecetäcken, medan jag fick svar från Linn Ingvarsson i en snäsig kommentar att hon undrade hur fanken man KUNDE gilla fleecetäcken, somsagt smaken är delad och så kommer det alltid förbli ;)

Provridning

Har varit och provridit ett superfint svart sto idag, varmblod, 165 hög, 10 år :) Superfin på många vis. Blir en funderare nu, "Sicken horsa" heter hon ;)
 
Nu: rida eller longera Zenza :)
Sen: Taco me Linus!

Big like

Gillar faktiskt denna jackan, marin är ju en väldigt populär färg inom ridsporten nu haha - men snyggt är de :)
 
"Perfekt rid och stalljacka i lättviktsmaterial, vattentät, fleecefodrad, innerficka, två fickor fram, elastiska midje och ärmmuddar. Kommer i klassisk blå och jw signature baktill samt snygg logga insidan."

Blogga om?

Vad ska man blogga om när det inte händer något i vardagen? Kan ju berätta at jag iallafall ska provrida 1 eventuellt 2 hästar imorgon, ett sto en valack, ett varmblod ett fullblod :) Intressant.

Just nu kollar jag på X-factor, min favorit är Malcolm - vilken är din favorit? ;)

Höstlov!

Jag har börjat mitt höstlov med dra till kristianstad en sväng med Jonna och äta på subway som desstom är något utav världens godaste! :D Vi körde även inom eko för att kolla på halloweengrejer till boke tydligen ;)
Till mig fick de bli lite godis och stiftpennor!!! som jag inte haft på flera veckor nu då mina stiftpennor gått sönder ^^

Träningsverk?

Nepp, inget sådant alls idag! Har bara känningar i mage och lite under armarna men annars så känner jag INGENTING. Får nog ta i ännu mer nästa gång ;)
Idag har jag ett prov, och ett par lektioner sedan tar jag höstlov! Känns riktigt skönt och behövligt nu :D

Att klara sig själv

Nu är man 18 år och ska klara sig själv, ta hand om sina egna pengar, sköta sina egna räkningar, ringa själv och boka läkaren osv osv. Visst är det jobbigt!
 
Dessutom kan man välja själv om man vill göra si eller så, om jag vill ha en häst, om jag vill tatuera mig, ja jag är ju faktiskt myndig. Däremot lyssnar jag alltid på mina föräldrar på vad de har och säga om alla dessa saker och faktiskt bryr mig om vad de säger (vilket inte många ungdomar gör och det ska mina föräldrar veta...) utan en del totalt skiter i sina föräldrar vilket jag tycker är respektlöst.
 
Jag skulle kunna vara som många andra unga, den där oansvariga och respektlösa tjejen som gör som jag vill! Men isället väljer jag att sköta skolan, ser neutral ut, försöker ta tag i allt och se till att mina föräldrar tycker jag är bra.
 
Vad vill jag ha ut av detta inlägget? Att jag väljer själv vad jag vill göra men lyssnar även på nära och kära trots jag ibland inte behöver eller borde :)
 
Jag har lärt mig mer och mer att stå på egna ben ekonomiskt, personligt, och på många andra vis.
Tyvärr finns det dom som inte stöttar mig i mina beslut, och det kan man inte alltid göra heller. Men vill jag en sak och tror på det, DÅ ska dom åtminstone lita på mig, stötta mig och låta mig göra så såvida det inte är helt åt helvete :)
 
Tack för mig
Godnatt.

Gymmat

Har precis varit och gymmat nån timme, körde iprincip bara ben och mage idag, lite armar också :)
Hade gjort en smoothie innan också som jag bara kunde ta ut ur kylen och dricka när jag kommit hem - supergott! Jordgubb, hallon, banan och en clementin! :D

Morrn

Hejsan mina bloggläsare! Vaknar och är riktigt trött idag, ni vet när det känns som om man har en hel strandsand inne under ögonlocken? Men nu har jag piggnat till här med mitt kaffe! :)
Skola till 15.30 idag tror jag, så det blir en lång dag. Idag ska jag och Jonna fortsätta på vårat UF och HOPPAS på att vi får några riktigt bra leverantörer och sponsorer! Vore helt underbart - det skylle gynna er läsare också! :D
(Vad tycker ni om min illustrations bild haha?)

Hemma

Nu är jag hemma efter en skoldag med naturkunskap och webbdesign. Jag och Jonna har grunnat på vårat uf-företag och har kanske kanske kommit på något perfekt, beroende på om vi får positiva svar :) Vore ju bra!
Just nu är jag riktigt hungrig men vet inte vad jag ska äta / göra till middag idag - tips någon???

Morgon!

Här sitter jag och äter jordgubbs yoghurt med sesam och solrosfrö samt en clementin vid sidan om! God frukost :)
Idag är det skola till två tiden ungefär, sedan drar jag ut på en springtur, därefter blir det jobb och sen lite plugg :)
Ha en bra dag!

Nu får det vara nog!

Känner mig trött och sleten heeela tiden, dessutom ska allt j*vla överflödigt fett bort bort bort!
Imorgon: ut och springa
Onsdag: gymma
Torsdag/Fredag: ta't lugnt eller ut och gå åtminstone
Lördag: rida Zenza
Söndag: longera Zenza, gymma/simma?

Galen-zenza!

Haha riktigt synd jag inte hade en fotograf idag när jag red Zenza i paddocken ;) Skrittade igång henne väldigt länge, kanske i tjugo minuter, sedan travade jag igång henne minst lika länge med lite pauser i skritt här o var på långa tyglar.
Sedan tog jag lite galopp och V I L K A bocksprång jag fick känna på idag haha :D Först blev jag förbannad, sedan övergick det till att jag satt och garvade så jag höll på att glida av ;) Travade henne sedan så mycket de gick o sen skrittade jag av henne, allt i en jävla fart då hon hade mycket energi :P (googlade och fann en bild på henne med förgående ägare :))

önske spring-fit

Träningsbyxorna från Ginatricot har jag, Bagheera springskorna har jag och en liknande jacka hänger även det här hemma :) Skulle vilja ha en rosa mössa eller halsduk för att komplettera min rosa spring-outfit ;)
Dock föredrar jag att ha pannband när jag är ute och går, fryser alltid bara om dom små öronen och vill gärna ha håret i en hög tofs vilket inte funkar så bra när man har mössa ;)

Svenskaprov, check!

Gick till skolan för att göra ett svenska prov, som inte var allt för roligt.. Samtidigt som det kändes som om det gick skit dåligt, så kändes det ändå som att jag klarade det med marginal - hoppas det! :)
Jag har precis ätit lite hemmagjord mat som bestod av chicken nuggets, sallad och en god sås :)

Söndags pyssel

Idag gick jag upp vid 9 tiden för att hinna med lite saker. Jag har städat min byrå i hallen, putsat mina ridstövlar med sko-fett och rengjort alla mina hästgrejer som låg i mitt bagage och lagt iordning allt. Har då även tvättat bilen utvändigt och invändigt samt har pappa lärt mig byta däck ifall jag får puntkering någon gång ;) 
Pappa har även kikat på mina bromsbelägg och bromsskivor som ser lite si sådär ut... Inte rostigt utan felanpassat.
Jag har även hunnit med att plugga på mitt svenska prov, och tänker köra och köpa lite gurka att knapra på medan ja tar resten av dagen till att plugga vidare :)
Skulle vilja ha GTI's fälgar :(

Önske outfit

En önskeoutfit jag skulle vilja ha på mig. Byxorna och väskan har jag redan, bara mysiga vantar, tubhalsduk, jacka och uggsen kvar i inköpslistan!

Tävlar hos Ztreliin

Jag är med och tävlar om ett par Supreme high rider exclusiver line stövlar från Emmishopen.se hos Zreliin.se!
(Klicka på bilden om du vill komma direkt till tävlingen och delta!)

Ska ha!

Denna jackan är skitsnygg enligt min smak, får ta och köpa den när min lön kommit och hoppas att den finns kvar!
Synd dock att den inte har någon luva.. men det får man lösa med en rundstickad halsduk ni vet? ;)

Film igår

Haha kollade på denna filmen igår, satt med ögonbrynet fundersamt hela filmen haha.. väldigt speciell film: 

Härlig ridtur

Gårdagen spenderades i stallet och en ridtur på Zenza tillsammans med Alicia, det gick superbra! Sedan drog jag till Linus och kollade på film, åt lite chips och somnade hyfsat tidigt faktiskt.
I morse red jag på Zenza igen fast med Hanna på Fanny som sällskap :) Vi red en härlig runda i skogen med mycket backar, sedan avslutade vi i paddocken med två finfina hästar i skritt trav och galopp - nöjda tjejer! :)
 
Måste ha lite fler bilder på mig o Zenza som jag kan bjuda på :)

Kissing spines

Just nu rider jag en häst som har diagnosen Kissing Spines, jag vet helt och hållet vad Kissing spines är och innebär men skulle veta om det finns någon med lite erfarenhet av detta och kan ge lite tips?
 
Hästen visar aldrig att den har ont vid ridning men går däremot ALLTID med huvudet högt om den själv får välja. När hästen gick på tävling regelbundet så hade den känningar, inte annars och vid små skutt då och då :)

Så som att hästen ska gå i låg form och arbeta lågt har jag redan fått reda på, men någonting annat? :)
 
"Kissing spines är en "yrkessjukdom" hos framförallt ridhästen. Kallas också för överridande tornutskott. Grunden till sjukdomen är att kotutskotten på ryggraden ligger nära varandra, och ca 70% av alla hästar har detta.
Kotutskotten i ryggradens mitt pressas mot varandra när ryggraden sjunker. Detta utlöser smärta hos hästen. Efterhand uppkommer ben-och benhinnereaktioner i tornutskottens övre del och sk falska leder bildas. Smärtan kan bli permanet och mest påtaglig vid ridning."

Nagellack nu i höst

Jag tror helt klart på färger som orange, vinröd, mörkblå, silver/grå och matt svart i höst. Lite sådana färger som alltid passar in när de gråa o mörka årstiderna trillar in. Den orangea för de som vågar sticka ut lite ;)
Är väldigt förtjust i OPI's nagellack, de ger ett bra resultat och sitter där trots man är i stallet och sådär :) Peggy Sage är också hyfsat bra, när man väl provat dessa märken så tycker man Depend's är värdelösa!

Trött, ridsugen, hungrig

De orden beskriver mig bäst just nu, hade tänkt köra o handla lite chips, dra och rida en sväng på Zenza och sedan vidare till Linus älsklingen för fredagsmys! :)

NU

Äta - Hälsa på Linus - Mocka - Rida Fanny - Rida/longera Zenza - Sova

Hahaha

Hahaha hittar ni mig? Nog hemskaste skolfotot på länge :(

I like, I want

Alla de här tröjorna hade suttit fint nu i höst, de kommer från Gina tricot och kostar allt mellan 149 kr till 349 kr :)

Dagens planer

Idag är det såklart skola som gäller först och främst, går till 3, halv 4 någonting idag. Sedan beger jag mig till stallet i näsum för att rida både Fanny och Zenza hade jag tänkt, båda två i paddocken :) Får bli en bild på Zenza.
Därefter är det tyvärr plugg som gäller. Ork eller inte - måste man så måste man, har svenskaprov på fredag...

Godnatt

Kom på mig själv sitta här på dåliga tankar och bli sur, vilket är heeeeelt helt fel! Nu ska vi vara glada (trots omständigheterna) vara glada att vi är friska och göra det bästa av situationen (livet).
Dock har jag en sådan där hemsk huvudvärk just nu...
Sleep well!

Ridtur i skogen

Blev en tur på Chess idag upp i skogen med Louise på Einar som sällskap. Louise höll på att flyga i backen ett par gånger och Chess blev livrädd för några grejer haha.. Aldrig har man trist på de där travarna ;)

Hiss och diss

Det var superlängesedan jag körde en hiss och diss, förmodar redan nu innan jag ens börjat skriva på den att det blir många diss! ;) Men vi börjar med de positiva grejerna!
- Alla de vänner som finns där "i nöd o lust" tänkte jag skriva hahaha! Nej men de som finns där när man behöver det, och uppmuntrar en när man är där nere i mörkret och kämpar sig upp ;)
 
- Bra bloggar som man kan läsa och lyser upp nu i höstmörkret, kända som okända, lika kul vilket som!
 
- Att nästa år tar jag studenten, det kommer bli SÅ skönt. Studentmössan är beställd!
 
- Vädret detta året har varit totalt värdelöst, och bara att det börjar snöa i delar av landet i OKTOBER tycker jag är sinnessjukt :( Men man får göra det bästa av situationen och tända ljus inomhus o ta på sig mysiga kläder! :D
 
- Människor som skryter alldeles för mycket, visst får man skryta om sin nya mobil, sitt nya snygga hår, men det kan gå till överdrift ibland. Eftersom man själv varit där så vet man (fast då vart man typ 12 ;))!
 
- Mina totalt värdelösa naglar, är det bara mina? De skivar sig lixom på längden och blir mjuka som gummi :(
 
- Dissar även en butik som har TRE DAGARS öppet köp... Hur löjligt? Där brände 3000 kr inne på den jävla butiken..

Diamonds

Lägger in en bra låt idag, solen vågade kika fram och ge mig lite bra energi!

Promenad gjorde susen

En promenad i höstsolen gjorde susen, mår faktiskt bättre nu och illamåendet har försvunnit någorlunda...

Höstbild

Måste visa denna underbart härliga bild på mig och alla höstlöv. Jonna tog den på mig när vi hade fotografisk bild i skolan - Jag stod och dirigerade om hur hon skulle "göra" och räknade till 3 när jag skulle hoppa haha ;)

Här i min sjukstuga

Här ligger jag i min sjukstuga med ett par goshiga mys-strumpor och världens största och mysigaste sovtröja (som jag för övrigt fått av Linus, och är i storlek XXXL med ett hjärta på) Förstår ni nu varför den e så mysig?

Allmost there

Snart kan jag åtminstone säga att förstasidan av min blogg är färdig.. Dock en hel del justeringar kvar men hoppas det blir bra tillslut. Ser bra ut i både Firefox och IE, hur ser det ut i din webbläsare? :) Random bild jag fotat.

Hemmadag

Blev en hemmadag idag, illamåendet har inte gått över.. Får hitta på något o göra idag som inte gör att jag spyr eller mår illa, sitter ja bara stilla så... Plugga, fixa bloggdesignen? o lite såntdär. Hoppas ni mår bra iallafall!

Tips tips tips!

Gå in på denna bloggen, ni blir inte besvikna! Snällaste och bästa vännen man kan ha :) vanessadonna.devote.se!

Wantie

Jacka från Sexy by Sweden som jag verkligen verkligen skulle vilja ha på mig nu i vinter ;) 1599 kronor går den på!

Feelin' like crap

Har mått illa hela dagen också :( Fått i mig lite soppa åtminstone, o nåt knäckebröd... Känns som om det kommer upp igen :(
Sitter åtminstone här med tända ljus och myser, får väl bädda ner mig i sängen och stannar förmodligen där imorgon också.

Illamående

Usch, idag hade jag bara viljat stanna hemma med tanke på att jag mår rätt illa. Men har bara två lektioner idag ändå så.
Idag ska jag bara plugga, sova och ut till pappa förmodligen. Är så trött denna måndag så de är inte sant..
/Tröttchey

Trött tjej

Kom nyss hem från Linus, gårdagen bestod av att Båra fick åka hem... Och en liiiiten liten ridtur på Zenza, med Sara gåendes och hennes barn Diezel ridandes på Geni ;)
Skulle rida igenom henne i traven i paddocken efteråt, men tusan vilken fnatt hon fick och började skutta som en kanin rakt upp i luften för att hon inte kunde se Geni längre haha! Sen när jag lät henne gå ifatt Geni igen för jag ansåg att det inte gick att fortsätta utan risk för en avtrillning - så blev det en piaff-liknande gångart tillbaka ;)
 
En häst med S Å H Ä R mycket energi...

Sista turen

Blev en sista tur på världens bästa idag, hon skötte sig perfekt, sket i mopederna som körde förbi, gick förbi en stor lastbil som tog upp 90% av vägen m.m... underbara häst
Jag idag, varit i skolan från 09.45 till 13.00 alltså inte en så lång skoldag :)

En sista gång

Imorgon kommer jag att ta en sista ridtur, förmodligen någonsin, på världens bästa häst. Tårarna rinner redan nu av bara tanken att det kommer bli den sista. Har inte riktigt förstått än att hon ska åka :'( hoppas hon får de toppen
Älskar dig, och kommer alltid att göra. kommer sakna dig men vi har haft en underbar tid ihop Pricka Båra... bäst

Häst eller ko?

Åkte förbi olofströms ridskola härrom veckan när jag och Linus var och hämtade ut ett paket till mig! Jag fick för mig att jag såg en ko i hagen och blev helt paff! men gud va fel jag hade - det var en häst som var skäckfärgad såklart :O Såg verkligen ut som en kossa, tror jag sovit illa den natten alltså :O
 
Tror speciellt brun-skäckarna som liknar kor extra mycket, jag vet inte? vad tycker ni? :)

Vill inte gå ut!

 
Gud va de regnar och är ruskigt, har ju regnat hela tiden så gissa vem som inte kunnat sova? JAG! :(
Menmen skola till klockan två, sedan en sväng till lilla Båra och därefter lite jobb hade jag tänkt :)

NejNEJnejnejNEJ!

Nej till fula gummistövlar :(( är stor skillnad om Kenza går med gummistövlar och får till en snygg outfit med tanke på att hon tjänar 57397202 kronor på det, men hur fint är det när f12:or går omkring i gummistövlar i en schaskig outfit?! nejnejnej :(

Barbacka

Skrittade världens bästa häst barbacka idag, hon vart superduktig o tyckte de var härligt att få komma ut!!!

Zenza

Här är halvblodsstoet Zenza som ja ridit en gång tidigare :) mycket trevlig häst med härlig skritt och trav (det enda jag provat på då hon är ur kondition) tror hon är 1.60 någonting? Och jag rider med dressyrläder på en hoppsadel....
 
Har såklart varit uppe hos Båra också, gett henne äpplen, myst, tagit av täcket så hon fick lufta lite, sen åkte jag tillbaka nu ikväll och tog på täcket igen så hon inte fryser inatt <3
 
Även ridit Chess, som gick omkull med mig? Jag trillar på halsen och sprattlar mig av, så första avtrillningen(glidningen) på Chess - check!

Pioneer crocodile swarovski

Fan dessa va snyggare o billigare så jag bytte. Fick dock bara tillgodo kvitto på butiken då de bara har TRE DAGARS ÖPPET KÖP iaf på stövlar :S hur sjukt?! Tycker jag är bedrövligt, skit dåligt, irriterande. Blev så sur!

Tänkte säga att jag aldrig mer ska handla där, men nej just det.. JAG MÅSTE handla upp mitt jävla tillgodo kvitto.
Surtjej... Glad över stövlarna iaf :D

Dagen

Slutar ju 10.30 om måndagar så det är inte mycket till skoldag :) Har precis lagat lite lax och potatismos till mig själv, jag och Vanessa pratade om hur sugna vi vart på lax igår haha! ;)
Ska städa rummet nu, för övrigt så har jag mina nya ridstövlar på som jag går runt med här hemma i hopp om att de ska bli bekväma x) Ska upp till Båra och gå en runda med henne, därefter ska ja skritta en runda på Chess med Filippa :)