Ridit Chess



Såhär matchade var jag och Chess sist vi red ut... blåa stigbyglar, grönt schabrak, senapsgult fleeceländtäcke och ljusblå rumpvärmare ;) vi var liiiite mer välmatchade idag haha...

Heeeej fredag!

Fan va veckorna går snabbt! Idag slutade en av våra lärare som vi haft sedan ettan vilket känns rätt surt, då vi ska ha en HELT NY lärare nu... Men snart är de jullov, sen är det praktik och sen studeeeeeent! :D
 
Haha och visade jag denna? hahahaha ;)
Ge aldrig upp dina drömmar, vare sig de handlar om att se bättre ut, skaffa dig en egen häst eller vad du än skulle vilja åstadkomma! :D

Dumma bok...



...Försvinn ur min åsyn :'(

Roligaste julkalendern


Roligaste julkalendern med smink o sånt dära bakom varje lucka ;) Tack mamma!

Jobb

Jobb både idag och imorgon, idag blir det in och städa och imorgon blir det att göra naglar :)
Ska även in o hämta min hjälm som kommit, hoppas den passar och sitter snyggt på mig :D

Today

Idag har jag skola till cirkus 14.00 tror jag, där efter hade jag tänkt att städa mitt rum, packa ihop kläder osv. då jag ska till pappa idag, och även plugga lite på naturkunskap och religionkunskap :) Have a nice day!

Hjärtefrukost



Trött tjej

Har inte hunnit blogga då jag varit i språng hela dagen. Började med skola till 10.30 och åkte hem och åt middag, därefter körde jag och mockade två boxar samt red Chess en sväng (som var på cp humör) Därefter drog jag och gymmade med mamma, vidare till markislagret och nu sitter jag här :)
Hade tänkt läsa lite i den äckliga boken som vi har i svenskan "Populärmusik från vittula".
Hemsk bok.

En sån där natt..

..Där man bara legat och vridit o vänt sig, ibland somnat men vaknat nästan direkt igen.
Nu blir det skola till halv elva, sedan drar jag upp till Chess och därefter ska jag gymma ♥

Önskelista

Om man får ha en önskelista när man är 18 år (hihi) så önskar jag mig det här:

Mys söndag med tända ljus

En upplevelse


Provade en häst idag, och vi red ut med fölisarna lösa bredvid. Det var en rolig upplevelse Hahaha, de skuttade o härjade på åkrarna som vi red förbi ;) sött!

Sleeping beauty

Inatt har jag sovit som en stock, inte vaknat en enda gång! Märks att man är räääättt så trött på skolan, right? Sitter här i min gina leopard kimono och dricker lite kaffe just nu.
Idag är de tänkt ja ska prova en häst, sedan dra o mocka och därefter Linus - i stora drag iallafall. Åker väl inom Chess och sedan Pamela också förmodar jag :)

Excuse me?

Hur i hela friden kunde Malcolm åka ut? Framför Benny och Isak till exempel? Nä fy fan, nu är de sluttittat på Xfactor för min del detta året. Awa kommer vinna nu så är de.

Finaste, underbaraste tjejen

Var hos lilla älskade fina underbara Båra idag, pigg som en mört busade hon i hagen o såg ut att må super! Va skönt att få träffa på henne och rykta henne samt gå en liten myspromenad ♥

Hööks invigning

Var på Hööks invigning idag i Kristianstad, hittade mig ett par HV-polo ridstrumpor bara för att köpa någonting lixom :) Fick höpåse, nyckelband samt katalog ;) HISS TILL HÖÖKS I KRISTIANSTAD!

Mycket på G

Jag har sådan ridabstinens och vill träna träna träna, vilket inte är möjligt just nu vilket alla förstår i och med jag inte har någon häst. Men jag har lite planer på gång angående eventuellt haflinger och två andra hästar som ska provas om att blir enligt planerna. För så här kan jag inte ha det. Jag är ändå 18 bast och bestämmer över mitt liv o mina pengar. Och för att jag ska må bra igen behöver jag hitta mitt hjärtas häst.
 
Och imorgon hälsar jag på min älskade Båra ♥

I'd like to wear

De här stövlarna/kängorna skulle jag absulut kunna tänka mig, jag är inte den typen som vanligtvis skulle vilja ha sådana här på mig men de här går an! 598 kronor går de på däremot - vilket jag är nååågot snål för!

Gjort en massa nytta


Idag har jag bara gjort en massa nytta känns de som, vilket ändå är positivt. Började på fotografisk bilden att göra färdigt min inlämningsuppgift, på sista lektionen gjorde jag prov, därefter drog jag till gymmet, sedan jobbade jag och nu har jag suttit och pluggat någon timme och ska fortsätta efter att ja duschat :) All work no blogging ;) sorry!
 

Gymmat


Gymmat en timme och nu sitter ja med en Smoothie i handen! Blir o dra in o jobba alldeles strax :)

Min ridlärare sa alltid...

"...Sitt djupt ner i sadeln, släpp med knäna så att du ej spänner
knäna mot sadeln, ner med hälarna."
 
Excuse me? Varför finns det då knäskodda ridbyxor om jag då ska rida med knäna flygande från sadeln?
 
Och varför har jag så bättre sits när jag INTE tänker på att knäna INTE ska vara mot sadeln? Visst detta var för många år sedan (usch va jag låter gammal) men ändå?
 
Missledande mening eller vad. Exempelvis animo har ju mestadels knäskoning på dammodellerna? Kommer väl däremot mer och mer helskodda nu ifrån dom men ni fattar vinkeln.

Vad använder du?

Helskodda?eller knä/oskodda?
 
Personligen rider jag mestadels i helskodda ridbyxor. Varför? Jo dels så känner jag att det är bekvämare då man känner ett stöd och dels så får jag ett så mycket bättre grepp i sadeln, framförallt i galoppen. Med ett par oskodda kan jag knappt sitta ner på en häst med stor galopp (handlar till den största delen om att jag är otränad, men också att jag anser att oskodda är aningen hala) Däremot kan jag enkelt och lätt sitta ned med mina oskodda ridbyxor i Chess galopp exempelvis.
 
Dock så sitter de oskodda ridbyxorna på plats, medan mina skodda ridbyxor gärna åker ner så man luftar springan vilket inte uppskattas. Men kan ju lätt åtgärdas genom ett skärp ;)

Sen måste jag ju också påpeka att helskodda ser snyggare ut (på mig åtminstone). Vad använder du?

Hemkommen

Hemma från att ha ridit lilleman nudå, inte lika trött denna gången ;) Slängde på mina helskodda whitaker ridbyxor och vips så kunde jag sitta ner i galoppen haha ;) Är så sugen på egen häst nu! Men de kommer väl.........

Smoothie time!


Ser den inte riktigt god ut? hallon, jordgubbar, banan, mjölk och lite vaniljsocker - love it!

Underbar morgon PW

Blev en timmes morgon powerwalk i skogen, de vart så härligt med dimman, frosten på träden & solen!
Love life!

Örongodis




 

Free day



Lite frukost på min lediga dag, idag ska jag plugga, PWa, rida Chess, ev gymma och även rida lilleman :) Sedan får vi se så jag hinner med allt också ;) kram

Vänner? HAHA

Jag dör lite inombords när jag tänker på de "vänner" som man ställt upp i saker som skjutsat, delat med sig av genomgångar, anteckningar osv. Och sedan kan de inte ge någonting tillbaka pågrund av att de är så otroligt själviska? Nej tack till era dumma bortförklaringar och lögner :) Jag klarar mig bättre själv då.

Glad, lycklig

Dagen då Båra kom, sedan den dagen vart jag glad mot allt och alla. Varför? Jo jag vart lycklig för att få ha en sån fin häst hos mig, att varje gång jag skulle rida så sken mitt leende upp. Mitt i det deprimerande och mörkaste stället i livet just då, så dök lilla Båra upp och gjorde mig glad. Så speciell, personlig och snäll.
Av någon anledning ville inte ödet att du skulle vara kvar hos mig? Skulle du inte klara vintern på lösdrift utan o må dåligt? Jag vet inte... För du fick åka tillbaka igen. Och jag lika deprimerad som innan du kom. Min solstråle.

The typical söndag

Allt suger, man är trött, håret är fult, har inget att göra, är samtidigt pigg, behöver plugga and so on...

I don't get it?

Visst är detta helt vanliga kläder? Som jag skulle tippat på låg mellan 200-500 kronor. Gissa vad de kostar?
549 :-
 
3995 :-
 
1495 :-
 
1200 :-
 
Det gör mig riktigt irriterad att saker och ting kan vara så dyra pga ett visst märke. Jag menar ett helt vanligt linne med pärlor kostar 3995 kronor? Vem vill ens betala det? Dessutom var den inte så fager.

Je ne suis pas fatigué

Haha lite av franskan sitter väl kvar efter 4 års läsande. "Jag är inte trött" Vilket jag däremot är... Snart blir de kalas men jag är så sjukt trött så det finns inte.. Som en zombie ungefär.
Hugos tårta.

Seriös

Jag är fullkomligt seriös med min kommentar, hade ingen som helst aning vad en öppna eller sluta var haha ;)
Hos Gennes.se

Sån träningsverk!

Red ju lilleman i torsdags, tror ni inte jag fick en rejäl träningsverk av hans gigantiska galopp? hahahaha.
Igår red jag Zenza, vilket inte gick så bra som vanligt.. Så vet inte riktigt hur vi ska göra me de.
Blir väl iallafall att prova en styck Júni i veckan som kommer, och på fredag hälsar jag på älskade Båra 
Fick in fyra hästar i detta inlägg haha, märks man är hästnörd :)

Family guy



Ligger o kollar på Family guy, o pluggar emellan åt. Är supertrött efter en ridtur på Lilleman ;)

Vad har hänt med Aguilera?

Har väl tyckt hon har sätt lite pluffig o mullig ut då hon varit så otroligt smal innan så det är ju klart man ser skillnad, men trodde bara de va tillfälligt :O Hon ser ju bra ut på skivomslaget? www.Redigerakändisar.se ungefär!!! Är hon gravid? Har hon varit gravid? Eller är de bara för mycke chipspåsar o för lite motion :)
NU och DÅ

På väg

Bad stablestore att ta in denna till mig för jag har mitt tillgodokvitto där ju och denna Charles owen hampton vart inte så dyr jämfört med de andra :) Hoppas den sitter lika bra som wellington classic :)

Inställd bild



Sitter här och glor på en stol, har inställd bild och form och den är på över en timme... suck!

Tränat

Blev ett gympass idag också, massa massa massa mage idag ;) Har jag inte träningsvärk imorgon så vetti sjutton. Tog även 10 kg mer på varje maskin idag utan att överanstränga mig själv. Samma antal reps men tyngre :) 
Har suttit och pluggat lite nu och ska hoppa in i duschen nu, därefter lite plugg till och sedan sovtime! :)

Wanties from Bik Bok

Kaffe & pepparkaka



Sitter här och dricker världens minsta kopp kaffe känns de som! Börjar skolan 09.20 idag så liiite sovmorgon fick man allt :)

Blir att gymma i eftermiddag med mamma och plugga därefter :) Ha en bra dag!

Ansiktsmask

Tog på en peel-off mask såhär efter duschen och gymmet så man känner sig lite extra fräsch :) Sitter i min rosa lilla morgonrock och pratar med Jonna om vårat UF-företag. Det är mycket nu :)

UF-företag

 

Mellanmål?




En mini toast med sallad, tomat o sås :)

Fars dag!

Åkte till syrran och Eddie med far för att fira lite fars dag. Blev bjuden på supergod middag och äppelkaka som efterrätt, kan ju säga att jag är "mätt och trätt" :) Nu blir det sova!
Imorgon 1 lektion, rida Chess, mocka, gymma o plugga :) Bubben o jag <3

Träningsinspo

 

Blev en PW



Religion provet



Måste faktiskt påstå att religion provet gick riktigt bra idag, skrev på allt och skrev riktigt utförligt på allt. Hoppas på ett bra betyg där!

Med detta inlägg säger jag godnatt! :)

Tänkte på en sak!

Låg och tänkte på en sak härrom kvällen, jag har alltid blivit... Ifrågasatt? Och fått förvånande kommentarer över hur fan jag kan ha en sån liten sminkväska? I den har jag kaffein roll-on, concealer, foundation, puder, mascara, fransböjare, idomin, kajal, ögonbryns nopp, penslar och en säkerhetsnål.
Men vad fan har alla andra i sin sminkväska om de har så stora? Täcker ni hela ansiktet med smet eller? Ibland är det bara puder och mascara som används, men jag tycker att jag har mycket smink ibland haha! Tydligen inte.
 
Vad har du i din sminkväska? :)

Träningssugen

Känner träningsvärk i hela magen idag haha - YES! Alltså lyckades jag med mitt pass i onsdags ;) Därför kommer suget efter mer träning nu, får kanske bli en PW imorrn bitti såvida det inte regnar för mycke :)
Min och mammas träningspass såg ut som så att vi börjar alltid cykla som uppvärmning i 10 minuter, därefter kör vi 100-150 reps på vardera maskin för mage, armar och ben. Vi gjorde även 100 reps step-ups vilket är sjukt jobbigt! Många drickpauser och cykling i 10 minuter som nedvarvning :)

Mobilen fått fnatt

Då min blogg.se app fått fnatt på min mobil så kan jag för tillfället inte blogga därifrån!
 
Idag är det fredag och skola, nu på morgonen ska vi bli filmade (?) angående vårat UF-företag och sedan har vi även ett prov sista lektionen. Därefter beger jag mig till Sara och hennes häst Natalie för en ridtur på Assie ;) Lina har lovat att hon är snäll så jag hoppas inte på en avflygning haha :)
 
Ha en bra dag!

Ridit lilleman

Har ridit med P på lilleman, verkade vara en lugn o trygg häst som ryckte till ibland om de blev för läskigt haha! Vi skrittade och travade bara men det jag hann märka var en trevlig häst :)
 
Nu: äta, plugga, plugga, sova :)

Halloween inlämning

Idag har vi haft vår inlämning på fotografisk bild, och dessa två var de jag gjort inom kategorin "Halloween"

Dagen




Sitter i skolan och har fotografisk bild, går till halv 4 idag och vid 4 ska ja rida :) Därefter plugg!

Hissar hööks!

Hissar hööks upp till skyarna idag! Ni gjorde min dag
- säger inte varför riktigt än ;)

Gymmat klart!



Dagens middag



Gurka, tomat, ost och kyckling nuggets :)

My new jacket!



Dålig morgon



Dom här förstörde min morgon, de hade trillat ner i ett lönnfack i min väska... Som tur var så kom jag i tid och dessutom har vi inställd lektion så slutar 10.10!

God natt



En typisk öronbild från ridturen tidigare idag på Chess som för övrigt var rädd för allt och powerwalkade hela rundan ;) Nu ska jag gå till sängs, morgondagen bjuder på skola, gym samt plugg på kvällen. En ganska så chill dag där jag ändå gör nytta! kram sov så gott alla!

Titta vad jag hittade!



Två små katter när jag mockade hos Chess innan idag, de tycker väl de är varmt o skönt i halmen ;)

Fått min jacka!

Äntligen har min jacka som jag beställde från Bubbleroom kommit och jag är in love! Supersnygg!
Fick däremot ingen smickrande bild när jag hade den på, så det får komma i ett annat inlägg nån dag ;)

Min vecka

Min vecka är inte alltför fullspeckad, men det funkar ändå för är lika trött för det haha! Däremot mycket plugg.
 
 
Måndag: Har varit i skolan och därefter åkt till stan med Louise där jag fick köpt en julklapp till Chess :) Har även varit på gymmet med mami och slitit lite.
 
Tisdag: Skola till två, därefter mockning o ridtur på Chess och efter det lite jobb!
 
Onsdag: Tror det blir en rätt chill dag, går till tre-fyra någonting och blir väl lite gym därefter samt plugg :)
 
Torsdag: Ut och rida med Petronella förmodligen, därefter en massa religion plugg !!!
 
Fredag: Skola, eventuellt ridning
 
Lördag: Ridning Zenza
 
Söndag: Eventuellt ridning Zenza

Chillar




Har kommit hem från gymmet o sitter här i soffan framför Family guy på tvn ;) blev en tur till stablestore innan med Louise o kom hem med en julklapp till Chess som planerat, är tidig i år haha!

Skola imorgon till 2 ungefär, sedan är det jobb därefter. Tveksam om ja ens hinner rida imorrn, får se :)

Gymtime



Hej måndag!

Skola idag igen då! Som tur är går man till 10.30 bara och därefter blir det en tripp till stablestore för att köpa julklapp till gamle Chess :) Kanske hittar någonting själv också ;)
Har sneglat, kännt och funderat på denna jackan, det är synd den inte är tjockare.. Då hade ja köpt den direkt!

Trött chey

Idag har jag varit o ridit både Zenza och Chess, är helt slut och ligger däckad i sängen.



Som ni ser har ja varit duktig o fixat blogg.se appen så jag kan blogga från mobilen :) Hörs imorron.

Ute o rider Zenza





med Hanna o fanny :)

God morgon!




Test inlägg

I want

Förra året så såldes det oäkta uggs överallt, nu kan man inte några alls förutom äkta uggs för 1000-3000 kr :(
 

Tack lillebror!

Haha titta vad jag fick av min lillebror som precis varit i turkiet ;)

1 November

Köpte somsagt schabrak o träns av en tjej igår, John whitaker schabrak o Gold medal träns :)
Får väl antingen sitta fint på Zenza, eller på Chess tills jag fått hem mig en egen liten polle :)

Bloggtävling

Jag är med och tävlar om ett schabrak + huva från Avantia fritid hos Carlsson på taket! :D
Var med du också! Klicka HÄR eller på bilden för att komma direkt till tävlingen!