Promises

Lovade Lina att blogga mer. oftare. dagligen ;) så vi får se hur det går med det!
 
Måndags bestod av bad med Sara i sandviken på förmiddagen, vid 4 åkte jag och Hanna till råby och badade men där va askallt. Så vi drog hem till henne o badade varm utomhuspool o snackade skit ;) När ja va påväg o köra hem mötte jag Lina och drog med dom å badade i nån härlig sjö - faktiskt rätt så varmt :D Sen blev det brännboll och bad i jacuzzi!
 
Gårdagen blev jobb förmiddag, sen drog jag och mötte Filippa i sölvesborg där vi käkade, satt på bron och badade fötterna lite ;) Kul som alltid! På kvällen drog jag ut med Emma och snackade skit vid vattnet :)

Idag hade jag tänkt sola, steka och bada här hemma vid :)

Feeling good

 

Gårdagen

Spenderades på falsterbo, stranden, mys med kissekatt, åkte bubbla & träffade Vappe ♥

Killebom

Killebom i lördags var awesome helt enkelt, drog dit med Hanna & My :D
Mötte upp trevligt folk, även min bror & satt i öltältet och gade det rätt awesome ;) Gick hem till valje och var hemma halv 4, skulle upp lite i 6 så var knappt lönt att sova - somnade 50 minuter :D
 

Morning

Godmorgon alla glada! Idag är det jobb som gäller, igen. Även imorgon. Så jag taggar till med en god frukost och samlar krafter :) Hinner inte riktigt med mina gympass och springturer när jag jobbar såhär, dessutom har jag lyckats skada foten utan vetskap så kan inte springa ändå ^^ Får förlita mig på min kost denna veckan :)

Ännu mer av min dag

Åt sillamacka med mami på glassbåten, därefter drog jag och emma till vattnet en sväng och jag lyckades faktiskt ta mitt första dopp haha ;)
Yolo

Målade naglarna

vanlig neutral beige med flitter-svarta ringfingrar :)

Food of today

Lax stekt i olja, kokta grönsaker och lite sallad & frukt.

Tisdag

Dagen började klockan 08.00 på min lediga dag, var möte på jobbet så blev kvar där 2 timmar. När jag ändå var på det hållet stack jag inom skopunkten och stan, utan några märkvärdiga fynd. Flip flops till mami, ögonskuggsborste & ett par springbrallor till mig själv :) dom är mer rosa irl.
 
Har precis varit ute på en promenad i mina nya slimmade byxor och hade tänkt städa lite här innan jag gör mig en smoothie, Har även varit snäll & hämtat posten och soptunnan idag - snällt va :)

De senaste dagarna


Köpt ny parfym - köpt ny dator - ute och gått härliga kvällspromenader med Emma

Dagens middag

Tar med mig det vi hade igår där hemma som söndagsmiddag, som jag faktiskt lagade :) Färsfylld paprika toppad med ost, tacochips, sallad och gräddfil som tillbehör! yum

Tips

  • I kort kan man säga att det gäller att äta mindre och springa mer. Egentligen spelar det inte så stor roll vilken diet du väljer. De flesta är överens om att det handlar om en energifråga.
  • Över buken sitter tre muskellager som du tränar när du till exempel gör situps. Utanpå dem ligger fettet och det finns ingen specifik träning som påverkar det, situpsen styrker bara musklerna under.
  • Sätt inte i gång med ett program som du inte har tid med. Var förberedd och räkna med att det blir jobbigt. Det kan vara jättejobbigt att gå ner i vikt.
  • Sätt upp både korttids- och långtidsmål. Ett korttidsmål kan vara att du ska låta bli chipsen på festen till helgen. Ett långtidsmål kan vara att gå ner två kilo till midsommar så att du kommer i den där klänningen.

Alina Boström, personlig tränare och kostrådgivare:

  • Sköter du kosten och tränar kondition blandat med styrka kan du få en plattare mage på två veckor.
  • Kostens betydelse är 70 procent och träningen 30 procent. Det är också viktigt med bra sömn.
  • Många märker skillnad på magen när de plockar bort mjölkprodukter, gluten och socker. Gluten ställer ofta till det för matsmältningen. Det bästa är att äta så ren mat som är så lite processad som möjligt.
  • Ät mycket fibrer, det håller i gång tarmarna. Ät mycket grönt av olika slag och snällt protein som till exempel fisk. Om du vill lyxa till det kan du äta bär och vattenmelon.
  • Drick mycket vatten och te, i stället för kaffe. Dra ner på kolsyrat vatten eftersom det kan reta magen. Citronvatten är aldrig fel!
Ät i lugn och ro utan stress och tugga maten ordentligt. Det är bättre att äta mindre portioner och ofta. Men alla är olika och det bästa är att testa sig fram och se vad den egna kroppen mår bäst av.
 
källa

Godmorgon alla!

Jag känner mig taggad för denna dagen, ny vecka och nya tag.
 
Drar ut och springer om en kvart, sedan är det jobb som gäller tills klockan sju ikväll :) Det är så tråkigt för Blogg.se fungerar jättedåligt på min mobil, så jag hoppas det kommer ut en ny android version annars så byter jag bloggportal helt enkelt :)
 
Men har köpt en ny dator iallafall som jag är rätt besatt av nu, så kommer uppdatera härifrån så gott jag kan!
Puss och kram