Skriva av mig

Måste nog skriva av mig, för livet är minst sagt upp och ner nu! Skulle vilja gå i ide och sova tills allt fått en lösning igen. Behöver lixom rida, så som det vart i somras när vi red varje dag. Ahhh va jobbigt de kan va..
Godnatt.

HAHA ORKAR INTE!

 

Meine stövel ♥

Mountain Horse Supreme High Rider - Tighta som ett as just nu, men det blir väl bättre ;)

Hej onsdag!

V i l k e n träningsvärk! Knappt man kunde resa sig upp när ja vaknade helt enkelt.. Det försvinner väl under dagen?
 
Skola - Båra - Sen vet ja inte vad som händer... Phi va trist de är o inte kunna rida :(
Tråkigt inlägg!

Helt slut

Haha alltså jag är så jävla slut idag! Har powerwalkat skoljoggen på 1 mil idag, varit ute och gått med Båra, städat på jobbet...
Gjorde mig en smoothie med vindruvor, en pressad apelsin, en persika och en halv ananas - sjukt gott!

Tips på bra och hållbara ridstövlar tack!

VAKEN!

Uppe med tuppen, ska med Hanna till träningen ju :) En nyladdad kamera följer med iallafall, vi hörs sen!
Min älskade kamera <3

What's happening!

Imorgon hänger jag med Hanna och hjälper henne lasta hästen osv. för hon ska på träning med sin häst, följer med och klickar lite bilder också tänkte ja! :D (Hannapanna o Fannypanny på bild)
Blir väl o åka till pojkvännen därefter och på Måndag har vi ledig dag, så jag och Lina åker till Hööks i helsingborg så jag får byta mitt täcke och köpa nya ridstövlar! :D
 
Eventuellt fått sålt min GPA hjälm, så blir o köpa en Charles Owen så fort pengarna kommit in :D
Har lite roliga nyheter också ;) kommer i annat inlägg :)
PUSS

Gpa speed air

Har jävlar i fått en jävulsk huvudvärk de senaste gångerna jag ridit med min gpa, fan så sur jag blev :O Iallafall så är det nog täcken på att den e för liten, Så är någon intresserad av min Gpa speed air, marinblå, strl 55 så kommentera här eller mejla :) fint skick, lite använd :)

Utrustning

Vet inte om jag trivs med att "inte ha något på huvudet", alltså min GPA... Ibland känns de som om jag glömt min hjälm, men visar sig bara att hjälmen är så jävla lätt!!! Så frågan är om jag ska sälja den och köpa mig en Charles Owen helt enkelt :)
Tror att wellingtonen är mer jag, och har velat ha den länge. Men ayr8 är också riktigt fin :)
 
Sedan är ju faktiskt mina Mountain horse ridstövlar försmå tyvärr :/ eller ja, förkorta i skaftet. Frågan är vad man ska ha för stövlar? De som jag alltid velat ha eller några som är mer stilrena?
De "dyra" stövlarna, Tretorn falsterbo, advance och Mountain horse 3000-6,500 kronor
De "billiga" stövlarna, Hööks och Börjes 1345-1999 kronor - satsar nog mer på såna här :D passar mer min budget ;)

Sjuk eftermiddag!

Vart i skolan några timmar, sen körde jag och Jonna o åt lite
kycklingsallad o snackade lite skit :) Därefter körde vi

till hennes stall då hon skulle rida, jag tog bananen och körde honom me vagnen.

Måste ju först säga att jag är nog den sämsta kusken EVER när det gäller köra i terräng, allt gick bra tills vi kom till steniga och håliga backar..... Vid ett tillfälle, och då skojar jag inte, så stod jag och vagnen uppe på två stora stenar som var en halvmeter höga och bananen undrade VAD FAN som försegick där uppe x)
 
Och vid ett annat tillfälle galopperar shettisgalningen upp för en stenig backe och jag håller på att flyga av HAHAHA, verkligen en sjuk shettis det där. Energi till tusen och muskler så de ryker om de!
 
Efter en dramatisk runda så drog vi iallafall upp till Båra o hästarna, gav dom lite morötter och myste med Båra :D Som var på "klia min rumpa är du snäll" -humör idag igen :P
 
Nu sitter jag iallafall här och hade tänkt gå o lägga mig ;)
 

SOV GOTT ALLA!
Tinas.blogg.se

Look at the bright side of life

Jag ser några ljusglimtar här i mörkret just nu, men det är inte lätt att hitta dom. Och dom är väldigt små,
som små stjärnor på himlen ungefär.
Jag tror på ödet, och att det alltid kommer någonting bra utav det dåliga, det finns en mening med allt.
Meningen kanske man inte får veta direkt, men efter ett tag så förstår man varför. Oftast.

Lilla vän :)

Lilla vän, va jobbigt allt blev över en natt och plötsligt så mår jag inte alls bra. När allt gick som bäst. Love you :love: Allt för att du ska bli bra igen snäckan, synd du inte förstår vad jag säger! 

SNEDMUSKLAD HÄST? HJÄLP!

Först och främst vill jag börja och säga att hon INTE har ont. Jag skulle vilja ha lite hjälp av alla hästmänniskor här som har en liten åsikt om hur jag ska gå tillväga. I någon månad har jag ridit med en sne sadel (vilket upptäcktes härom dagen) och under denna tid har hästen gått och blivit sned musklad vid skuldrorna.
Den högra muskeln vid skuldran är alltså DUBBELT så stor som den vänstra pga att sadeln legat och tillåtit den högra bli större. Jag ska få in en bild här ikväll som visar.
 
Hur ska jag gå tillväga för att få hästen likmusklad igen?? Ska jag tömköra? Longera? Rida med den nya och raka sadeln? Promenera? Arbeta nästan bara i det varvet hon inte har någon muskel och ytterst lite i det varvet hon har den stora muskeln? H J Ä L P !
 
Ny, rak sadel är alltså redan fixat på momangen.

Humöret

Blev nu på ännu sämre humör tyvärr.. Ska städa rummet och sen kommer ägarna till Båra. No more blogging today!

Hej måndag

Godmorgon på er! :) Inte för att jag har vaknat på speciellt glatt humör... Hoppas någon glad själ kan ändra på det med tanke på hur många sura miner man mötte igår och samtidigt förökte vara glad!
Idag blir det skola, skolfoto (finne mitt i ansiktet btw), ridning, plugg och ut till min far :) Det gamla skolfotot på vår klass.

Usch och fy och blä

Vilken Söndag, verkligen en typisk söndagskänsla! Träningen gick S K I T för Båras sadel är sne, vilket suger rätt mycket :( Hon har reagerat rätt tydligt när jag sadlat o suttit upp de senaste gångerna nu så :(
MEN fick ett par SKITSNYGGA John Whitaker ridbyxor som jag har i rött med av Linus :D :D :D och så fick Båra ett rött regntäcke av honom med :D älskling! :love:

Punkt 99

Blev en tur upp till skogen i de blåsiga vädret, vi klättrade upp för den gigantiska backen och ner igen. Tillbaka tog vi trav hela skogen ut och sedan skritt ända hem! Så både klätter träning och konditionsträning idag för Båra :D

Good morning!

Har precis käkat lite frukost i form av en macka o lite kaffe, hade tänkt ut och gå/springa en sväng nu innan jag ska upp o rida Båra tillsammans med Louise o Einar på förmiddagen :) Hörs snart igen!

Inte sugen alls

Vart inte sugen alls på att rida idag eftersom vädret minst sagt vart busigt! Så blev en runda till kristianstad istället med Louise ;) De här två paren jeans fick jag med mig hem :D Köpt 3 byxor på 2 dagar, behövdes!
Dom är super skinny, super low waist ;) föll verkligen mig i smaken vars alla byxor gått sönder känns de som.. Time for new!

New pair of jeans


300 kronor hos Schack Matt i Sölvesborg, lätt vär det! :) Dom är av ett svagare tyg än va jeans brukar va (vilket jag gillar)

Hej du värdefulla dag

Tänk va en fredag kan vara efterlänktad? Tror egentligen att ALLA längtar till fredagar vare sig de jobbar eller går i skolan ;)

Unnade mig en liten mörk chokladbit med apelsinsmak i kaffet, o fy tusan vad mycket godare det blir :D mitt fredagsmys!

Hooome!

Är hemma igen efter några timmar i poolen på valjeviken (bilden ovan), simmat lite men mest legat i bubbelpoolen och snackat en massa skit ;) Värdefulla kvällar! Fast nu är jag trött ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det skola, sjukgymnasten och sedan förhoppningsvis en tur till skogen på Båra med Louise och Einar som sällskap :D

Fortsätt simma!

Tog ett städryck nu innan jag och Louise åker till valjeviken och simmar lite! Får väl ta o sitta lite i bubbelpoolen också i och med min rygg är som den är, sjukgymnasten sa att det vart bra med varmvatten ;) En del av mitt rum på bilden!

My details

Mina details of today, hjärtan

Beställt!

Hoppas tröjan passar!

Dagens fråga!

Sitter jag upp eller hoppar jag av? ;)

Smakprov

Longeringen igår på Båra gick inte så bra, hon var inte engagerad för fem öre. Skulle även ta tempen där hemma på henne men tempen funkade inte?! :( Iallafall så fick jag några fina foton istället! :D

Good morning beautiful day

Solen skiner för en gångs skull denna morgon, vilket är superhärligt! Idag blir en lång skoldag och därför har jag laddat bloggen med lite trevliga inlägg som ni kan läsa när inte jag är här personligen ;) Detta vart min frukost idag:

Kvällspromenad

Blev en liten kvällspromenad med mami på 45 minuter ungefär, en mycket skön kväll ute & frisk luft måste jag påstå!
Nu tänker jag hoppa i säng, imorrn är det skola, Båra ska få vila & jag ska åka och simma med Louise ;) Sov gott!

Min travare hon kan!







Love you <3

My lovely lady

Smakprov från ett åkerpass i helgen tror ja de va, hon är så fin!

Som ny

Haha ryggen är som ny efter att Semir har knakat till den. Tror faktiskt att sjukgymnaster har magiska krafter, haha skämt åtsido. Fortfarande lite ont och sådär men ska tillbaka på fredag! :)

Sjukgymnasten

Drar strax bort till min sjukgymnast. Varför? jo jag skulle öppna den nedersta handtaget
till Båra i fredags och lyckades sträcka vänsta sidan av ryggen vid skuldran... Det håller i sig fortfarande så det är väl dags att göra någonting åt saken!
 
Som tur är har jag haft privatmassören Martina i klassen idag, hihi tack!
 
Uppdaterar mer sen!

TIPS TIPS!


Måste tipsa om förmodligen den bästa mascaran jag haft faktiskt! Illegal length heter den och kommer ifrån Maybelline! Det är svårt att förklara men den har lixom små strån i mascaran som liknad små ögonfransar och på så vis gör dom längre!
 
Den är inte av den typen mascara som är kladdig och klumpar sig utan den är rätt torr men går ändå att jobba med!
Köp köp köp!

Life's good

Vad mycket bättre man mår av rätt mat, rätt träning och rätt bemötande mot folk. Att va den där sura, krängda tjejen som äter chips om helgerna är nog inte riktigt jag.
 
Har känt mig som en bitterfitta mot de i klassen vissa dagar, det måste ju bero på att man inte trivs med sig själv? Trivs man inte med sig själv så trivs man inte bland andra människor heller. Tänk på det!
Oftast är det inte andra det är fel på utan det är en själv, lika dant inom ridsporten - DET ÄR ALDRIG HÄSTEN DET ÄR FEL PÅ utan det är en själv. Är hästen stissig och hoppig - ja då är förmodligen också du på fel humör.
 
Så upp med hakan nu och hälsa på alla du känner, se glad ut och snäs inte åt någon trots de kanske snäser åt dig! Ut och promenera, spring, rasta hunden - det är nyttigt att komma ut  och det mår du bättre av :D

Hello Wednesday!

Har lite sovmorgon idag, men det gör faktiskt inte saken bättre för jag är tröttare än någonsin denna morgon! Idag har vi TRE lektioner och vi går till 15.30, lite sjukt va? Det är en webbdesign som är på fyra timmar där ;)
Hoppas ni får en bra dag, det ska jag ha iallafall! Longerar förmodligen Båra lite idag på åkern hade ja tänkt eller nån ridtur :)
kram

I feel pretty good actually

Verkar vara en helt ok dag ändå trots regnet. Känslan att kunna ta sig någonstans utan att bli blöt är ju för härlig! Och leopardratten gör ju inte mitt humör sämre :love:
Har gjort ett ärende på banken o fixat lite, så ska snart köra upp till Båra för en ridtur i regnet med Filippa (såvida det bokstavligt talat inte sprutar vatten från himmeln!) Just nu verkar de helt chill :)

Godnatt

Godnatt nya bloggen & nya läsarna, nu tänker jag ta min skönhetssömn. Imorgon är det ny dag med nya tag!
kram!

Vuxenlivet



Då har man suttit och fört över pengar, öppnat en massa brev, skickat iväg viktiga mejl och massa såna där vuxensaker. Både roligt och drygt att vara arton och "vuxen"
 
Positivt är väl att man får sköta sig själv och hålla koll själv på sina pengar bland annat.
 
Negativt är väl att de inte är sådär jättekul att göra sånt istället för att träna exempelvis.
 
Men så är de väl att växa upp antar ja! ;)

Starting over

Har haft Tinalicious.blogg.se ett bra tag, över ett år iallafall. Men folk har svårt att bokstavera just Tinalicious.blogg.se så, så fort Tinas.blogg.se blev ledigt så gjorde jag bloggn haha ;)
 
Welcome!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.